Свободно време

Таро карта за 1 април

Може би сте въвлечени в емоционален вихър и ви е трудно да изплувате

01.04.2021г. / 09 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Деветка пентакли – това е една карта пълна със земна енергия. От нея лъха на задоволство и спокойствие. Чувстваме се стабилни с това което сме, което сме постигнали и което притежаваме. Днес е един тих и мирен ден, в който няма да усетим сътресения, особено от материален характер, но може да се почувстваме по-носталгични, емоционални и самотни от обикновено. Липсите и неудобствата може да дойдат от емоционалното ни състояние, не и от материалното.

Съвет за деня – Рицар на чашите е знак за романтика и като съвет към Деветка пентакли насочва вниманието към любовните отношения. Може би сте въвлечени в емоционален вихър и ви е трудно да изплувате. Твърде много наблягате на чувствата си и забравяте да ги полеете със студената вода, с която могат да ги освежат приятелите, общуването и заниманията с любими дейности. Друг вариант е в противоположната страна на махалото – възможно е да сте се фиксирали твърде много в материалното и да си забранявате да изразите чувства и емоции, от които вашите близки имат нужда. Не се затваряйте за емоциите, изразете ги. Това ще съхрани както душевното, така и физическото ви здраве.

В работата:

Комбинацията днес говори за раздвояване в работата. От едната страна е стабилността и сигурността, а от другата жаждата за нови проекти и рискове. Изчакайте няколко дни, преди да вземете окончателно решение, така ще имате повече време за ориентиране и стратегическо планиране.

За влюбените и семейните:

Днес може да е емоционален ден, но каквото и да става, не крийте чувствата си. Вие сте достатъчно центрирани и спокойни, за да успеете да се справите с реакциите на околните към тях.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време