Свободно време

„Бригада Нов дом“ преобразява дома на 8-годишния Влади и незрящата му майка

„Тази жена има по-силен дух от зрящите хора“, споделя певицата Мими Иванова, която ще подкрепи каузата на предаването в епизода

06.04.2021г. / 17 53ч.
Мария Дуковска
Мими Иванова, Лили и Владислав. Снимка: bTV

Мими Иванова, Лили и Владислав. Снимка: bTV

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ – в четвъртък от 21:00 ч., ще срещне зрителите с една изключителна незряща жена – Лилия (32 г.) и слънчевото ѝ дете – Владислав (8 г.).

Със силата на духа, вярата, философията си за живот и благодарността, която умеят да изпитват, двамата могат да са пример за всички пред малките екрани. В епизода, майсторите от бригадата ще имат много работа, за да успеят да преустроят и ремонтират апартамента така, че от малката им кухня да направят детска стая, а зрителите отново ще ги видят силно мотивирани да се справят. „Някаква светлина извира от тази жена“, ще отбележи Мария Силвестър, а Влади Караджов ще се впечатли от мъжкото поведение на малкия Влади и ще възкликне: „Знаех си, че всички Владковци са готини хора“.

Детето е този, който всъщност „показва света на своята майка“, която е „малко по-различна от другите майки, но е най-добрата на света“. Влади не спира да рисува картини за нея и мечтае очите ѝ да се оправят. Въпреки съдбата и трудностите в живота, Лилия не се оплаква, не е гневна, а точно обратното – тя е много позитивна, усмихната и слънчева и мечтае да види как детето ѝ расте.

„Това е едно от най-вълнуващите предавания, в които съм участвала и съм много щастлива от това“, са думите на любимата и на Лилия певица – Мими Иванова. Тя с радост ще се включи в каузата на предаването, впечатлена от силата на тази жена. Голямата ни изпълнителка ще изненада майсторите и Мария Силвестър с една от най-известните си песни и с появата на съпруга ѝ Развигор Попов, когото зрителите ще видят насред ремонта. Ще видят и как Мими Иванова се справя с винтоверта и с четка в ръка в един от най-вълнуващите епизоди на „Бригада нов дом“.

Коментирай