Свободно време

Таро карта за 7 април

Капан от собствени мисли и чуждо мнение не ни позволява да се фокусираме върху някоя цел

07.04.2021г. / 08 18ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Осмица мечове – около вас се случват конфликти или събития, които не можете да контролирате. Налага се да се съобразявате с положение, което не ви харесва. За съжаление ще се наложи да останете в тази ситуация докато тя не се разреши от само себе си. Възможно е и сами да се потискате и наказвате с мисли, да не намирате сили в себе си, за да довършите нещо започнато или нещо желано. Ако е така си дайте време и преосмислете тези автоагресивни мисли. Откъде идват и дали това е вашият истински глас или сте повярвали на нечие чуждо мнение твърде силно.

Съвет за деня – Седмица чаши ни насочва към много възможности, но никоя от тях все още не е проявена. Тази карта изяснява донякъде картата на деня, защото ни говори за толкова силни колебания – по кой път да поемем, кое желание да изберем, че оставаме в застой. Капан от собствени мисли и чуждо мнение не ни позволява да се фокусираме върху някоя цел и да я следваме устремено и с желание.

В работата:

Комбинацията днес ни потапя в емоциите и мислите или в горните проявления на духа. Планиране, организиране, комбиниране, всичко свързано с бъдещи планове и възможни бъдещи проявления може да ви завърти във вихъра си. За съжаление това повече ще ви натовари и изтощи, отколкото да ви зареди с енергия и реално едва ли ще имате нещо конкретно на края на деня.

За влюбените и семейните:

Днес може да изпитате негативни мисли по отношение на половинката. Някакво разочарование, което не е свързано с големи или сериозни неща, но ще остави горчив вкус в устата от постъпка или казани думи. В такива моменти е добре да помним, че всички сме хора, че светът не се върти около нас и да постъпим мъдро, като не обръщаме твърде голямо внимание на това.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай