Свободно време

Таро карта за 14 април

За влюбените е ден на по-задълбочено общуване

14.04.2021г. / 08 08ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Висшата жрица – може да узнаете нещо скрито, да придобиете умение. Това е карта и на ученето, на задълбоченото учене, но не в сухата наука, а по-скоро в знанието за душата и опознаването на природните и човешки закони.

Съвет за деня – Крал на мечовете – Той е мислител, винаги обмисля своите действия рационално и трезво, което сякаш заземява духовните търсения на Висшата жрица. Двете карти се балансират и ни напомнят да бъдем в хармония и да не залитаме в крайности. За да се научим трябва да сме наясно, че освен желание са нужни служене и упоритост, време и отдаване.

В работата:

Днес е ден за знание, контакти, възможности и общуване с другите. Трезво обмисляйте вашите стъпки и най-вече дали сте способни да осъществите новите си планове и намерения.

За влюбените и семейните:

За влюбените е ден на по-задълбочено общуване. Може да се наложи да се съобразявате с нови обстоятелства и ситуации във връзката и в ежедневието ви. Бъдете по-рационални и се опитайте да контролирате твърде емоционалните състояния.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай