Свободно време

Таро карта за 15 април

Днес може да сте в позиция, в която да отстоявате с упоритост свои дълбоки убеждения

15.04.2021г. / 08 41ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Четворка чаши.

Днес може да сте в позиция, в която да отстоявате с упоритост свои дълбоки убеждения. Няма да искате да се разделите с нещата, които ви носят сигурност независимо колко по-хубави и атрактивни на пръв поглед неща ви се предлагат в замяна.

Съвет за деня – Кралица на пентаклите.

Днес ви съветваме да бъдете в енергията на четворка чаши и да не напускате зоната на комфорт. Да, животът, с който сме свикнали може да ни носи понякога и грижи и трудности, но от друга страна ни дава стабилност, сигурност и спокойствие. Корени, с които да оцеляваме, когато около нас се вихри буря.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да отстояваме себе си, вярванията си и убежденията си. Не се поддавайте на новости и не сменяйте курса, който сте поели.

За влюбените и семейните:

Днес може да усетите нужда от по-дълбоко общуване със своята половинка. Ако не сте в семейни отношения може да ви обземе тъга и желание да свиете заедно гнездо и да задълбочите връзката си. Самотата може да натежи и на тези, които нямат партньор.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време