Свободно време

Как да изберем имот за инвестиция – отговорите днес на Tech 21

Дискусията ще се излъчва в ефира и социалните мрежи на Bloomberg TV Bulgaria, както и в уебканалите на Investor Media Group

18.04.2021г. / 08 16ч.
Мария Дуковска
Как да изберем имот за инвестиция – отговорите днес на Tech 21

И по време на пандемията инвестицията в жилище остана една от най-предпочитаните. Но как да изберем къде да вложим спестяванията си – в апартамент или в къща, и какво прави имотите в затворените комплекси привлекателни за купувачите – гледайте на Tech 21, днес, от 18:30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

По време на второто издание на специалния проект на единствената бизнес телевизия у нас – Tech 21, експерти ще коментират новите тенденции в имотния пазар и строителството.

В студиото те ще обсъдят защо зелените площи около жилището стават все по-търсени и колко важна е топлоизолацията. Акцент в разговора ще бъде поставен и върху промените в интериорния дизайн и интереса към дългосрочни наеми на луксозни ваканционни имоти в навечерието на летния сезон. Зрителите ще разберат как виртуалните огледи промениха бизнеса с недвижимите имоти и от какви критерии се ръководят купувачите по време на пандемия. Гостите в студиото ще коментират как се развива новото строителство в отделните региони на страната и отражението на COVID кризата върху дигитализацията в сектора.

Участие във второто издание на проект Tech 21 ще вземат инж. Георги Шопов, председател на УС на Националната асоциация на строителните предприемачи, Невена Стоянова, управляващ директор на агенция за луксозни имоти Luximmo, Стефан Ангелов, изпълнителен директор на Споти Файнънс, доц. д-р Тодор Недев, управител на Austrotherm Bulgaria, инж. Ивайло Рашев, директор на Bosch България и Николета Кръстева, основател на студио за интериорен дизайн EXTRAVAGANCE design.

Водещ на специалното студио ще бъде журналистът от Bulgaria ON AIR Калина Донкова.

Второто издание на новия проект на единствената бизнес телевизия у нас ще се излъчва на живо в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group – Bloombergtv.bg, Bgonair.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

Tech 21 се провежда със специалната подкрепа на Националната асоциация на строителните предприемачи, агенция за луксозни имоти Luximmo, Застрахователно акционерно дружество „Армеец“, което тази година бележи 25-ия си юбилей, иновативната платформа за инвестиции в недвижими имоти Spotifinance.com, водещия австрийски производител на топло и шумоизолационни материали Austrotherm - Austrotherm Bulgaria, домакински уреди Bosch и студио за интериорен дизайн EXTRAVAGANCE design.

Коментирай