Свободно време

„Лечителят медиум: прочистване за здраве“ – Антъни Уилям

Лечебни протоколи при хронични симптоми и заболявания. Дългоочакваната нова книга от световноизвестния лечител медиум

20.04.2021г. / 08 06ч.
Аз жената
Корица: издателство "Хермес"

Корица: издателство "Хермес"

Милиони хора по света страдат от сърдечносъдови, неврологични и автоимунни заболявания и хронични симптоми като умора, болка, смущения в съня. Съвременната медицина не предлага ефективни решения на проблемите им и те не могат да се излекуват и да живеят пълноценно.

В тази книга световноизвестният лечител медиум Антъни Уилям описва основното средство за справяне с най-разпространените болести и симптоми: прочистването. В днешния свят сме непрекъснато изложени на вредни вещества и патогени и затова детоксикацията на организма е по-важна от всякога. Още по-важно е да я провеждаме по правилния начин, за да се освободим от токсичния товар и да сме здрави и енергични.

В този ценен наръчник ще откриете:

  • причините за съвременната епидемия от хронични заболявания и симптоми;
  • трите основни разновидности на Прочистване 3:6:9, както и предложения за сутрешно прочистване, детокс от тежки метали и протокол с монохранене;
  • насоки за избор и следване на детокс плановете, както и предложения за адаптацията им спрямо нуждите ви;
  • списък с краткото обяснение за причините на най-разпространените болести и симптоми и кои хранителни добавки могат да помогнат.

Отзиви

„Антъни Уилям е помогнал на милиони хора да се излекуват от болести, за които конвенционалната медицина не е успяла да им даде отговор. Благодарна съм, че имах възможност да споделя малка част от въздействащото му послание в „Излекувайте се“.“ – Кели Нунън Горс, автор на документалния филм и книгата „Излекувайте се“

„Впечатляващо е как Антъни е създал това движение, което подобрява здравето на толкова много хора по света.“ – Силвестър Сталоун

„Антъни е доверен източник на здравна информация за нашето семейство. Неговата работа е светлина, която е помогнала на мнозина.“ – Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър де Ниро

„Препоръките за хранене и програмите за прочистване на Антъни Уилям са прости, вкусни и наистина работят! Той бързо ще върне здравето и надеждата в живота ви!“ – Хилари Суонк

„Антъни Уилям внася измерение в медицината, което дълбоко разширява нашето разбиране за тялото и за нас самите.“ – Мариан Уилямсън

„Книгите на Антъни са революционни и в същото време, изпълнени с практични съвети.“ – Джеймс ван дер Бийк

„Постоянно се обръщам към книгите на Антъни Уилям за съвети и рецепти за възстановяване на енергията и подобряване на здравето ми.“ – Алексис Бледел

Антъни Уилям е автор на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ „Лечителят медиум“, „Лечителят медиум: Най-полезните храни“ и „Лечителят медиум: Помощ за черния дроб“. Роден е с уникалната способност да общува с дух от висшата сфера, който му дава изключително точна здравна информация, която често изпреварва времето си. От четиригодишен Антъни използва дарбата си, за да „разчита“ състоянията на хората и да им казва как да се излекуват. С безпрецедентната точност и процент на успеваемост Лечителят медиум е спечелил доверието и обичта на стотици хиляди хора по целия свят, сред които филмови звезди, музиканти, милиардери, професионални спортисти, автори на бестселъри и безброй други от всякакви житейски поприща, които напразно са търсели начин да се излекуват, преди да получат проницателната информация, идваща от Духа. От десетилетия насам Антъни е безценен помощник и на лекари в решаването на най-трудните им случаи.

Откъс

Мит ли е прочистването?

В областта на здравната грижа все повече се шири убеждението, че не се налага да взимаме специални мерки за детоксикация, защото тялото се пречиства по естествен начин. Някои практикуващи стигат още по-далече, като казват, че прочистванията всъщност не постигат целта си. Това е просто враждебна реакция спрямо извършвани в миналото (и настоящето) прочиствания, които не са ни били от полза – безразсъдното популяризиране на прахчета, книги и програми, които не са били съобразени с механизмите и нуждите на тялото. Затова диетолози, специалисти по здравословно хранене и други експерти се опитват да предпазят здравето на пациентите си, като ги учат, че естествените прочистващи процеси на тялото са достатъчни – без да осъзнават, че съветите им не се базират на достоверна информация. Тези практикуващи нямат познания за начина, по който функционира тялото, що се отнася до детоксикация.
Експертите не разбират, че ние сме изправени не само срещу токсините на ежедневието. Имаме си работа и с патогени, които се се разпространяват с голяма скорост сред населението, причинявайки автоимунни и други заболявания и при млади, и при стари. Изложени сме на токсични тежки метали, пестициди, хербициди, разтворители, петролни деривати и други съвременни химични отрови, които са неизменна част от живота ни.
Специалистите, които твърдят, че нямаме нужда от детоксикация, не разбират и това, че високомазнинните храни, които почти всички консумираме – било от стандартно меню, посредством „балансирани“ диети, чрез интуитивно хранене, модерни палео и кето режими или хранене на растителна основа с акцент върху ядковите масла и соята – затрудняват естествения процес на детоксикация. Мазнините сгъстяват кръвта, а това пречи на тялото да се прочиства. Много известни личности, диетолози, експерти по здравословно хранене, здравни консултанти, доктори и други практикуващи дори препоръчват високопротеинови диети, без да си дават сметка, че голямото количество протеини автоматично означава голямо количество мазнини. Фъстъченото масло, ядките, сьомгата, яйцата и пилешкото имат високо съдържание на мазнини. Така се възпрепятстват процесите на детоксикация, за които именно тези специалисти твърдят, че са достатъчни да ни поддържат в добро здраве.
Не може да имаме и двете. Не може да казваме на хората да си пълнят кръвта с мазнини, което пречи на черния дроб ежедневно да се освобождава от отровите по естествен начин, и в същото време да твърдим, че е излишно да предприемаме прочиствания. Колкото и здравословна да изглежда една препоръчана диета, защото изключва готовите, пържените и преработените храни, ако в нея се набляга на мазнините и протеините – без значение дали от животински или растителен произход, била тя кето, палео, веган или наречена с друг термин диета, - свръхтоварът от мазнини ще доведе до понижена чернодробна функция.
Сред целия този хаос хората трябва да знаят поне, че предотвратяваме сгъстяване на кръвта като консумирама повече плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и по-малко мазнини. Това е единствената възможност да се изчистваме от токсините, които тялото създава като естествен вторичен продукт и отпадък от вътрешните процеси, без да отчитаме изчистването от външните токсини, на които ежедневно сме изложени.
Когато черният дроб функционира по-бавно заради мазнините, се налага сърцето да изпомпва кръв по-усилено. Наличието на много мазнини в кръвния поток означава и минимално количество кислород в нея, което благоприятства развитието на патогените. Токсините навлизат и в излишните мастни клетки, които се натрупват около органите, когато човек стигне онази възраст, в която не може да спортува по два часа дневно, както е правел преди – и когато избягването на преработени храни не е достатъчно да спре образуването на паласки около талията. Здравните експерти нямат представа за тази епидемия на понижената чернодробна функция, затова за виновник се смята не възхваляваната твърде много години високомазнинна диета, а „забавеният метаболизъм“ и хормоните.
По-лошото е това, че твърде често известни личности и специалисти, които с изявленията си се опитват да развенчаят „мита“ за прочистването, не разбират през какво минават хронично болните. Те не знаят какво е да ходиш от лекар на лекар и да получаваш поредната диагноза – или поредната липса на диагноза – а все така да оставаш без отговор. При такова положение детоксикацията е крайно необходима. Човек трябва да знае истината за патогените и токсичните тежки метали и как да ги премахне от тялото си, за да се възстанови от хроничните симптоми и страдание.
Представете си какво е да имате хронично заболяване – а може би много добре знаете какво е. Какво е да гледате как някой тренира по един-два часа на ден и по тялото му няма видимо излишни мазнини? Какво е да ви кажат, че и вие можете да постигнете същото, ако станете от дивана, отидете на фитнес и започнете да пиете протеинов шейк? Че ако се чувствате неспособни да го направите, причината е във вас – че имате някакъв емоционален проблем или негативна нагласа? Че явно не мислите достатъчно позитивно и по правилния начин? Ето какво чуват хората. Казват им, че не е необходимо да се прочистват – трябва да следват програма за овладяване на ума. Казват им, че сами си създават проблемите и болестите, че вината е у тях. Така това множество, всички онези, които живеят с хронични симптоми, започват да поставят под съмнение собствения си разум.
Мит ли е прочистването? Не. То е от жизненоважно значение за всеки, който е загрижен за здравето си. Детоксикацията е работеща техника за борба с отровите на модерния ни свят, стига да я направите по правилния начин.

На книжния пазар от 20 април 2021 г.
Превод: Снежана Милева
Обем: 672 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN: 978-954-26-2076-1
Корична цена: 19,95 лв.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати