Свободно време

Таро карта за 21 април

По-добре се мобилизирайте, защото днешният ден ще се опита да ви постави в центъра на конфликтна ситуация

21.04.2021г. / 08 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Шестица мечове. Възможно е днес да ви се иска да се отдалечите от някаква ситуация или конфликт, които няма да са ви приятни. Това обаче едва ли ще ви се отдаде. По-добре се мобилизирайте, защото днешният ден ще се опита да ви постави в центъра на конфликтната ситуация, но не за да ви тормози, а за да ви даде възможност да се справите с нея.

Съвет за деня – Паж на чашите. Съветът на Паж чаши е да имате вяра в себе си. Всичко, с което поискате може да се справите, стига да сте убедени във възможностите си. Пред каквото и да ви изправи днешният ден, не бягайте, а запретнете ръкави и го свършете. Накрая ще останете доволни от резултата.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да приемем предизвикателствата и да се изправим очи в очи с тях. Вярвайте, че всичко може да се нареди, да се възстанови и да потече, като по вода.

За влюбените и семейните:

Възможно е днес да се сблъскате с много домашни дела, които да ви раздразнят. Не прехвърляйте раздразнението си върху половинката, дори да ви се струва, че вината е в него/нея. Ще намерите сили да се справите сами и да останете доволни накрая.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай