Свободно време

Марс преминава в Рак – за какво да внимава всяка зодия

В периода до 11 юни ще сме по-емоционални

23.04.2021г. / 16 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Овенът може да се разочарова от нещо, но е важно преди да говори и действа да поеме дълбоко въздух и да се успокои.

Талисмани за късмет за зодия Телец

Телецът трябва да внимава в думите, защото те могат силно да му навредят. Трябва да избягва да казва неща, за които може да съжалява.

Близнаците, опитвайки се да си върнат увереността, може да попаднат в напрегнати ситуации с другите. Внимавайте с емоционалните действия.

Кои са 6-те най-екстровертни зодии?

Раците ще се чувстват активни и енергични, ще имат много идеи, но не им достига търпение, а делата може леко да се забавят.

Лъвът е добре да избягва драмите и конфликтите. В даден момент ще бъде пасивен, но в друг може да покаже яростта си.

Камъни за всяка зодия, борещи негативната енергия

Девите ще имат хубави мигове с приятели и близки, но понякога плановете се променят. Точно това може да повиши тяхната раздразнителност.

Везните ще имат добри възможности да напреднат в работата, ще са решителни и дейни, но понякога ще се налага да правят отстъпки.

Скорпионът ще иска да е 100% честен, но това си има своите плюсове и минуси. Възможно е искрените ви думи да наранят някого.

Стрелецът ще се вълнува от пари, печалби, как да печели повече, в какво да инвестира. Има желание да направи финансови промени, но нещо го кара да се колебае.

Козирогът ще разбере, че връзките изискват работа. Той ще иска да вложи цялата си енергия в оздравяване на партньорствата, но е важно да не бъде обсебващ към другите.

Водолеят ще влага много енергия в работата и семейството, но не бива да неглижира здравето си. Повече почивка, спорт, приятни и любими занимания, ще му помагат да презарежда енергийните си нива.

За Рибите ще има много романтични емоции, но сякаш не са напълно сигурни дали са готови за нова връзка. Определено ще флиртуват и ще се забавляват, както с обожатели, така и с любимия човек, ако имат партньор до себе си.

Снимки: iStock

Коментирай