Свободно време

Четирите най-срамежливи зодии в зодиака

Крият крехко и чувствително сърце

29.04.2021г. / 15 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колко дълго отнема на всяка зодия да се влюби

Козирог

Козирозите са известни с това, че са много сдържани и сериозни. В повечето случаи това е външната обвивка, която повечето хора виждат. Зад нея се крие съвсем непознат образ, който Козирогът показва само пред най-близките. Козирозите се страхуват и срамуват да разкриват истинската си същност пред всеки, защото са изключително раними и носят крехка душевност. Болезнено чувствителни са, макар това да не личи зад строгия им вид. Трудолюбиви и прагматични, те изглеждат като студени и безсърдечни хора.

4 зодии, които не умеят да лъжат

Козирозите насочват енергията си към изграждане и поддържане на дълготрайни връзки. Ето защо те не допускат всеки до себе си. Срамежливи са и определено са интроверти, които подбират щателно хората, с които да общуват, с които могат да се чувстват напълно свободни да изразяват себе си.

Свързани статии

Риби

Рибите са нежни души. Те са в дълбока връзка със собствените си чувства. Дълбоко емоционални са. Имат богат вътрешен свят, който не споделят с всеки. Много срамежливи са и това лъха от енергията им при общуване. Разчитат на интуицията си, за да преценят хората около себе си и на кого могат да имат доверие, кого могат да допуснат в близкия си кръг.

5 зодии ще се радват на късмет в любовта през 2021

Да се разкрият пред нови хора е истинско предизвикателство за Рибите. Те притежават интровертна натура, която ги кара да изпитват неудобство да разкриват емоциите си пред който и да е. Нужно им е време, докато се доверят. Рибите винаги намират начин да изразят чувствата си по символичен или езотеричен начин, например чрез музика, изкуство, поезия, дълбокомислени разговори до малките часове на нощта. Правят това само с най-близките си хора.

Коментирай