Свободно време

Месечен хороскоп за май

Промени за Раците

01.05.2021г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Първите сериозни успехи ще постигнете след като Слънцето премине във вашия знак, а следващите, когато и Меркурий, вашият управител, навлезе в него. Напредъкът ще е в две направления: при търговските ви сделки и при реализацията на всякакви екстравагантни идеи, за които до момента не ви е стигала увереност. Следвайте въображението си, постигнатите от вас резултати ще бъдат забелязани и одобрени.

Любовен хороскоп за май

Не ограничавайте контактите си, но поддържайте предимно тези със старите приятели. Новите познанства може да предизвикат неприятности, умишлено да навредят на доброто ви име. Ако сте в конфликт с някого, опитайте се да го уредите дипломатично. Някой, с когото сте били в любовна връзка може да ви потърси отново. Помислете си добре, преди да се включите в новия епизод на „роман с продължение“.

Професионалните ангажименти ще са повече от обикновено. Не отказвайте допълнителна работа, но и не се натоварвайте с чужди отговорности. Приходите ви ще са устойчиви, ако довършвате започнатото и не разпилявате силите си в няколко проекта едновременно.

Не посягайте на запасите си, за да не се наложи в края на месеца да търсите заеми от приятели или кредитни институции.

Коментирай