Свободно време

Месечен хороскоп за май

Промени за Раците

01.05.2021г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Промените на работното място няма да ви засегнат пряко, но ще ви накарат да се замислите. Вие ще сте на същата позиция, но идването на нов колега или шеф доста ще промени обстановката и настроението като цяло. За съжаление, не се знае в каква посока. Или популярността и влиянието ви ще се повишат, или ще се наложи да намалите инициативата и всички дадени от вас идеи ще останат без отзвук.

При всички случаи е рано да си правите окончателни заключения. Обстановката ще е променлива и малко трудна, но пък ще ви помогне да намерите отговорите на поредица въпроси, които към момента сте се правили, че не забелязвате.

Четирите най-срамежливи зодии в зодиака

Що се отнася до уреждането на личните и по-конкретно на любовните въпроси, опитайте се да преценявате фактите от различни гледни точки. Не настоявайте на своето, за да не отблъснете хора, на които държите.

Ако работата ви е повече екипна, отколкото самостоятелна, не изваждайте грешките на колегите на показ. Проявете дискретност, те ще са ви благодарни.

Финансовото ви състояние зависи от умението да си създадете оптимална организация и да устоявате на изкушенията. Не участвайте в хазарт и не купувайте каквото и да било под напора на емоциите.

Коментирай