Свободно време

Как да регенерираме и освежим кожата за лятото

В новия епизод на влога „Ето как“ ще проследим на живо терапия за почистване и регенериране на кожата

07.05.2021г. / 09 32ч.
Аз жената
Как да регенерираме и освежим кожата за лятото

Преходът от зимните месеци към слънчевите летни дни е истинско предизвикателство за организма, който трябва да се адаптира към по-топлото време и високи температури. И макар всички да очакваме с нетърпение именно лятото, когато ще се радваме на прекрасното време, морските ваканции и развлеченията на открито, то за кожата ни този преход може да бъде по-стресиращ, отколкото си мислим.

През студените месеци грижата ни за кожата е различна от това, което правим през летния сезон, тъй като атмосферните условия се различават и това съответно влияе и на състоянието на кожата ни. В зимно време кожата ни може да страда от прекалено изсушаване, докато в топлото време, заради високата влажност и UV лъчите се налага да помислим за промяна в грижата за кожата, адаптирана към летните температури.

Новият епизод от влог поредицата ни „Ето как е посветен именно на темата за грижата за кожата и нейното възстановяване след студените месеци. В live епизода, който ще се излъчи на 11 май от 14 часа в сайта и във Фейсбук страницата ни, ще видите на живо разкрасяваща процедура 2 в 1, която представлява почистване с апарат и кислородна терапия за възстановяване и освежаване на кожата.

Специалистите от студио за красота Splendid SPA&Beauty ще ни демонстрират на живо какво представлява тази терапия, как помага на кожата и ще дадат ценни съвети и препоръки как да се грижим за кожата през лятото.

Модел по време на демонстрацията ще бъде чаровната Александрина Янкова, водеща на прогнозата за времето по телевизия Bulgaria ON AIR.

По време на live епизода ще имате възможност да зададете вашите въпроси, свързани с грижите за кожата и да получите отговорите директно от експерт в областта.

Какво представлява кислородната терапия?

Терапията използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат като противодействат на следите от процеса на стареене. По време на терапията се използват серуми, които съдържат комбинация от активни съставки като хиалуронова киселина и ретинол. Те хидратират и стимулират клетъчното обновяване, а след вливането на активните съставки се прилага масаж.

Тази висока концентрация активира компонентите на серума и антиейдж ефекта, както и способността на кожата да ги абсорбира. Всички тези етапи на процедурата осигуряват проникване на активните съставки и видими резултати при намаляване на бръчки и фини линии, избистряне на тена, успокояване на кожата и лифтинг само 20 минути след началото на терапията.

Александрина Янкова. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Коя е Александрина Янкова?

Александрина Янкова се присъединява към екипа на Bulgaria ON AIR в края на 2019 година като водеща на прогнозата за времето.

Завършва гимназия с преподаване на чужди езици. От невръстно момиче мечтае за театралната сцена и още на 7 години става част от детската трупа към драматично-кукленият театър „Иван Радоев“. Записва бакалавърска степен в НБУ със специалност „Кино и Телевизия“. Висшето си образование завършва в НБУ университет като режисьор. Има богат опит пред камера. Участва в късометражни и пълнометражни филми, реклами, фотосесии, музикални клипове и риалити проекти.

Очаквайте новия ни live епизод на 11 май, заредете се с много въпроси, а ние ще се постараем да отговорим на всички!

Можете да се присъедините към събитието тук.

Епизодът се излъчва с подкрепата на BABÉ Laboratorios.

Коментирай