Свободно време

Тест с оптична илюзия разкрива как се справяте с емоциите

Един забавен тест

11.05.2021г. / 09 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки нов ден ни носи куп емоции. Част от способността да знаем как да се справяме с тях, как да ги разпознаваме, се нарича емоционална интелигентност. Това важи за собствените ни емоции, но и за чуждите. Ако искате да разберете как вие се справяте, решете този бърз тест. Кое е първото, което виждате в тази оптична илюзия?

Човек

Ако първо в оптичната илюзия сте забелязали човешка фигура, то вие сте човек, който често поставя чувствата, мислите и проблемите на другите пред своите собствени. Чудесно е, че сте емпатични, че хората могат да разчитат на вашата емоционална интелигентност, помагаща им да разрешат собствените си емоционални проблеми.

3 мандали разкриват какво пречи на щастието ви

Но бъдете внимателни и се опитайте да съхраните себе си, защото прекаленото отдаване може да навреди на вашите енергийни нива, да ви изтощи и да ви попречи да сте полезни и за себе си.

20 позитивни неща, които нашето Аз иска да чува по-често

Ключалка

Ако първо сте видели ключалката, то вие сте личност, която притежава голяма емоционална интелигентност, но донякъде има проблем за вас. Склонни сте всичките прозрения да прекарвате през собствената си душа. Например ако някой в обкръжението ви е тъжен, ядосан, веднага започвате да си мислите, че вие може би сте допринесли за настроенията му. Чудесно се справяте в това да четете чуждите емоции, но не бъдете толкова аналитични и не обвинявайте себе си.

Свързани статии

Небе и облаци

Ако първо сте видели небето и облаците, то вие сте човек, който най-вероятно държи много на хората в живота си. Но има моменти, в които твърде много се реете из облаците и действате прибързано. Когато ви се налага можете да поискате подкрепа или помощ, особено ако сте се отклонили от пътя. Тази оптична илюзия ви напомня да не давате твърде много свобода на емоциите и да не им позволявате да ви водят в грешна посока, както в хубави мигове в момент на еуфория, така и в трудни.

Коментирай