Свободно време

Спечелете козметичен сет с продукти от BABÉ Laboratorios

Гледайте епизода „Регенерирай кожата си за лятото“ днес от 14 часа и се включете с коментар, за да участвате в томболата

11.05.2021г. / 11 01ч.
Аз жената
Спечелете козметичен сет с продукти от BABÉ Laboratorios

На 11 май от 14 часа в Az-jenata.bg и във Фейсбук страницата на медията ще се излъчи новият епизод от влог поредицата ни „Ето как“. Live епизодът е посветен на темата за грижата за кожата и нейното възстановяване след студените месеци.

В епизода ще видите на живо разкрасяваща процедура 2 в 1, която представлява почистване с апарат и кислородна терапия за възстановяване и освежаване на кожата. Модел по време на демонстрацията ще бъде чаровната Александрина Янкова, водеща на прогнозата за времето по телевизия Bulgaria ON AIR.

По време на влога можете да задавате своите въпроси към гостите в епизода и да пишете коментари.

Всички, които са активни и пишат коментари по време на live епизода, ще участват в томбола за специалната ни награда – козметичен сет с продукти от BABÉ Laboratorios.

Продуктите в сета са ампули Бикалм + ампули Витамин С и пребиотична мицеларна вода BABÉ Laboratorios.

Описание на сета:

  • Ампули Бикалм + съдържат екстракт от овес и екстракт от сладък корен. Комбинацията успешно успокоява раздразненията, намалява възпалението, стабилизира капилярите и повишава устойчивостта на кожата към външни въздействия (ниски/високи температури, вятър).
  • Ампули Витамин C имат силно антиоксидантно действие, благодарение на високото си съдържание на витамин C (10%). Те освежават тена, връщат блясъка и поддържат нужното ниво на хидратация.
  • Пребиотична мицеларна вода спомага за поддържане нормалния баланс на микробиома. Почиства, отстранява грима и тонизира лицето, очите и устните, с едно движение и без изплакване.

След края на live епизода чрез жребий ще изтеглим един от всички коментирали стрийма, който ще спечели чудесен козметичен сет с продукти.

Гледайте епизода днес от 14 часа и се включете с коментар, за да участвате в томболата!

Общите условия на играта можете да прочетете тук.

За да се присъедините към събитието, вижте ТУК.

Коментирай