Карта на деня – Крал на чашите – денят ще е добър за бизнес дела, пътувания, промени от всякакъв характер ще стават с лекота. Изкуството и науката също са под закрилата на Крал чаши.

Съвет за деня – Рицар на мечовете е една доста необуздана енергия. Говори за самочувствие, умения, способности, но и за противопоставяне, за противоборства, нападки и спорове.

В работата:

Вложете творчество и емоция в може би скучния и монотонен работен ден. Така ще извлечете повече радост от работата си, а освен това може да достигнете до нова и печеливша стратегия. Не се поддавайте на желанието за надмощие и поукротете състезателния дух, или поне го насочете в градивна посока.

За влюбените и семейните:

Това ще е един хубав ден за любовта, стига да устоите на желанието да сте прави на всяка цена и да нападате половинката си за незначителни неща.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.