Свободно време

Таро карта за 3 юни

Комбинацията днес ни съветва да приемем промените, които настъпват или вече са настъпили

03.06.2021г. / 08 27ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Десетка пентакли изважда на първа линия семейните дела. Всичко, свързано със семейството, имоти, наследство. Може да говори за нещо, което е приключило, за етап, който е отминал, но по който тъгувате и не можете да забравите.

Леко забавяне на делата, но по-скоро позитивно, за да имате възможност да си починете и да се успокоите, преди да продължите да покорявате върхове. Картата ни съветва да се успокоим и да се центрираме, да обърнем внимание на семейството и да не се потапяме изцяло в служебни ангажименти. Нека се насладим и оценим това, което вече притежаваме! Имаме за какво да сме благодарни и трябва да си го напомняме от време на време. Когато сме под влияние на енергията на пентаклите парите са основна тема, затова днешният ден е подходящ и за парични дела, особено ако са по отношение на дома и семейството. Подходящи са практики за заземяване, свързване с корените и предците, констелации. Практики за мисията ни, за целта и смисъла на живота ни. Какво ще оставим след себе си, какъв пример ще дадем на децата си и тези след нас. Какво означава истинското богатство за нас?

Съвет за деня – Десетка чаши. Отново десетка, това може да говори за приключване на някакъв цикъл и за започване на нещо ново. Хубав ден, в който ще се чувстваме прекрасно. Възможно е нещо наистина да приключва, но това да е с позитивен знак и промените, които идват да са очаквани. Приемете новото.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да приемем промените, които настъпват или вече са настъпили. Всичко това е за добро и дори да не го виждате в момента, ще ви донесе щастие и удовлетворение.

За влюбените и семейните:

В любовта комбинацията вещае дълготрайни отношения, ако връзката е в началото. Може да усещате, че сякаш познавате човека от предишен живот, да се чувствате спокойни и отпуснати с него. Ако е дългогодишна връзка, напомня да се погрижим за семейните дела и децата.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време