Свободно време

Таро карта на деня

Влюбените да внимават

08.06.2021г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Карта на деня – Дяволът – време е да обърнете внимание на тъмната си страна и да я извадите на светло. Помислете къде са вашите ограничения, какви са вашите пристрастености и се опитайте да ги преодолеете. Сякаш сте завързани към ситуация или човек, от които не можете да се освободите. Дяволът често маркира кармична връзка или ситуация, която няма как да напуснем, докато не изчистим това, което е нужно, за да продължим напред.

Съвет за деня Шестица жезли – какъвто и да е урокът на Дявола днес, то Шестица жезли ни казва, че ще се справим успешно. Триумф, успех, радост ни очаква, когато падне тази карта.

В работата: Може би искате да контролирате ситуацията, но помнете, че колкото повече се стремим към контрол, толкова повече това означава, че се страхуваме и изпитваме вътрешна неувереност. Не се притеснявайте, защото ще получите признание и ще осъзнаете, че няма от какво да се боите.

За влюбените и семейните: Силата на Дявола е в способността да видим собствените си неприятни страни и да се справим с тях. Картата ни насочва и към материалните страни на битието. Може да е знак, че изпитвате твърде силна страст във връзката и не обръщате внимание на важни неща за партньора си. Помислете върху тези предупреждения, и знайте, че късметът, който носи Шестица жезли, е на ваша страна.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай