Свободно време

„България Еър“ с по-ниски цени на билетите си между София и Солун, Корфу, Крит

На 18 юни стартира линията София-Бургас-София

14.06.2021г. / 14 21ч.
Мария Дуковска
„България Еър“ с по-ниски цени на билетите си между София и Солун, Корфу, Крит

Лятото е вече в разгара си и макар времето у нас засега да е все още колебливо, в Гърция температурите на въздуха и на морската вода се повишават. За да отпразнува подобаващо с клиентите си старта на новите си директни редовни полети между София и Солун, Корфу и Крит, националният превозвач „България Еър“ постави началото на промоционална кампания със специални цени за резервации, направени до 20 юни, за пътуване до края на юли.

Планирането на уикенд в Гърция вече е възможно за всеки – един час полет и си там с директните полети на „България Еър“ до Солун – всеки петък следобед и неделя вечер от 25 юни. А до 20 юни можете да резервирате своето пътуване през юли на специални цени от 39 евро за еднопосочно и 79 евро за двупосочно пътуване.

Изкушаващи са и предложенията между София и Корфу – двупосочният билет е само 119 евро, а до Крит струва 129 евро. Директните полети до остров Корфу ще се изпълняват всеки петък от 25 юни, а до митичния остров Крит – всяка неделя от 27 юни.

Посочените промоционални цени са крайни, като за Солун включват ръчен багаж 10 кг и дамска чанта/лаптоп, а тези за островите – и регистриран багаж до 23 кг, така че да не ни липсва нищо по време на по-дълга морска почивка. Цените са валидни до изчерпване на местата в промоционалната класа.

Националният превозвач разшири лятната си кампания още повече, като включи промоционални цени на билетите и по друга морска линия – тази между София и Бургас. Сезонните полети между столицата и черноморския град стартират на 18 юни, а за резервации до 20 юни еднопосочните билети по линията се предлагат на атрактивни цени 27 евро за еднопосочно и 55 евро за двупосочно пътуване.

За повече подробности следете уебсайта на „България Еър“ на www.air.bg, както и социалните ни мрежи във Facebook и Instagram. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

Всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машината Honeywell UV Cabin System II, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път.

Повече информация за всички мерки, които националният превозвач „България Еър“ е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.

Коментирай
Свободно време