Свободно време

Рок концерт на Марина Диневи по случай Джулай морнинг

ВИП гостите ще опитат ексклузивната серия вина Face 2 Face (F2F)

18.06.2021г. / 08 36ч.
Аз жената
Рок концерт на Марина Диневи по случай Джулай морнинг

Стотици ВИП гости се очакват да пристигнат в Св. Влас специално за посрещането на Джулая. За първа година организаторите от Марина Диневи подготвят по-различен, ексклузивен и луксозен формат по повод първия ден от месец юли. Партито ще бъде грандиозно – концерт на живо с едни от най-популярните музиканти и DJ в България. За феновете на рок музиката ще забият легендарните „Сигнал“ и „Фанданго“. Купонът ще избухне с микс с модерен бийт от двамата доказани майстори зад пулта PACHO & PEPO. Освен това Марина Диневи ще окаже подкрепа и на българските млади таланти. 13-годишният китарист Мерт Асенов, вече станал известен в световните музикални среди, ще открие концерта с изпълнение на електрическа китара. Младият талант признава, че е голям фен на групата „Дийп Пърпъл“.

В събитието ще се включи премиерно и лимитираната серия вина Face 2 Face (F2F) на New Bloom Winery. Те се наложиха като предпочитан избор за топсъбитията у нас. Марката включва две бели, едно розе и две червени вина. По време на партито в заведенията около сцената сомелиери ще разказват повече за вината и ще предлагат дегустация.

Совиньон Блан от серията F2F бе обявен за един от най-добрите на Los Angeles International Wine Competition като това е само едно от международните признания за марката. Именно F2F е избрано за предпочитано вино за посрещане на ВИП гостите на Марина Диневи.

Билети за събитието може да купите от тук. На страницата на New Bloom Winery във Фейсбук може да си спечелите специална двойна покана.

Коментирай