Свободно време

Таро карта за 18 юни

Подхранвайте любовта към себе си днес

18.06.2021г. / 05 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Двойка чаши.

Днес може да ви се предостави възможност за задълбочаване на приятелство или любовни отношения. Сърцето ви е отворено и има шанс да усетите хармония и любов при обмяна на емоции с другите. Ще можете да изразите себе си пред своите близки по открит и честен начин и ще го усетите като освобождаващо чувство. Подхранвайте любовта към себе си днес, дръжте на ценностите си. Така отношенията, които създавате с околните ще отразяват любовта и уважението, които давате на себе си.

Съвет за деня – Обесеният идва като съвет към двойка чаши, за да напомни, че в любовта трябва винаги да има търпение и да сме готови да чакаме за нейните плодове.

В работата:

На дневен ред са креативните идеи и нестандартните решения. Ще ви се отдават с лекота и ще доведат до търсения успех. Бъдете смели и решителни.

За влюбените и семейните:

Прекрасен ден за влюбените, брак, нов етап от отношенията, сбъднати съкровени мечти и споделени чувства. Проявете творчество, за да покажете чувствата си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай