Свободно време

Таро карта за 22 юни

Ден за избори, за възможности и изобилие

22.06.2021г. / 09 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Крал на чашите. Днес е прекрасен ден за благотворителност, за милосърдие и помощ. Създайте си тази емоция – помогнете на някого дори и с малко, това винаги се отплаща. Обърнете внимание на чувствата на околните, дайте им внимание и грижа.

Съвет за деня – Седмица чаши. Ден за избори, за възможности и изобилие. Не ограничавайте нито идеите, нито мечтите си. Днес е ден, в който трябва да обърнете внимание на всичко, което ви хрумва и изпълва с желание да го осъществите.

В работата:

Планирането ще е успешно днес. Визуализациите, медитациите и интуитивното писане са практики, които могат да насочат работата ви в посоката, която искате!

За влюбените и семейните:

За влюбените е ден за семейството, за споделяне, за традиция. Ако имате ваши семейни ритуали направете ги, за да се напълните с усещане за корените, за род, за заземяване. Така се зареждаме с усещане за сигурност и стабилност, нещо много необходимо за да сме здрави, успешни и да се радваме на изобилие и семейно щастие.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай