Свободно време

Пълнолуние и розова Луна в Козирог на 24 юни

Ще се радваме на своите успехи

23.06.2021г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 24 юни 2021 година ни очаква пълнолуние в знака на Козирог. Като земен знак, Козирогът ще ни помогне да останем заземени, стабилни, спокойни, докато управляваме енергията на пълнолунието. Това космическо събитие не е обикновено пълнолуние, а суперлуна, която има способността да извлича от нас нещата, да елиминира това, което вече не ни е необходимо.

Защо жените Козирози са толкова специални?

Пълнолунието в Козирог ще ни помогне да почувстваме едно облекчение, ще се освободим емоционално от много неща. Козирогът цени напредъка, особено този, който е постигнат постепенно, който е устойчив. Сега ще можем да се радваме на плодовете на своя труд, да подобрим състоянието си и това ще ни носи удовлетворение.

Лоши навици, които всяка зодия има

От друга страна, енергията на пълнолунието може да ни накара да не осъзнаваме добре накъде сме тръгнали, дали напредваме, но все пак ще ни се дадат възможности да видим нещата напред по-ясно. Така ще забавим някои проекти, но това не е никак лошо.

Любовен хороскоп за юли

Пълнолунията са онова време в месеца, което ни показва какво се е „счупило“ и какво е издържало на предизвикателствата. Енергията на Козирога ни подкрепя в създаването на солидна основа. На всеки се случва да съжалява за нещо, особено за минали събития. Много често миналото ни пречи да продължим напред, но сега ни се отдава възможността да се освободим от това, за което съжаляваме. Ще си напомним, че животът е приключение и че трябва да се отворим за нови преживявания.

Ще си припомним думите на Екхарт Толе – „Животът не е толкова сериозен, колкото го прави умът“.

Как тази розова Луна ще се отрази на всяка зодия? Вижте на следващата страница.

Коментирай