Свободно време

Пълнолуние и розова Луна в Козирог на 24 юни

Ще се радваме на своите успехи

23.06.2021г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock


Овенът да се приготви да усети интензивно кулминационната енергия, особено що се касае за неговата кариера. Действайте добре обмислено, внимавайте със стреса. Сега имате възможността да се освободите от енергията, която ви е забавяла.

Телците е време да се събудят за пътувания и приключения, да разширят своя кръгозор.

5 зодии, които не се събират отново с бившите си

Близнаци, време е да изпълните всички обещания, които сте дали, и дълговете, които тепърва ще изплащате – буквално и метафорично. Направете равносметка на емоционалния си инвентар и се освободете от целия излишен багаж.

Раците ще преразгледат своите партньорства и най-накрая ще си починат от драмите, които сами създават.

Лъвове, спрете да губите времето си за хора, които само черпят от енергията ви. Време е за новости! Девите да се приготвят за флиртове, вдъхновения, за подобряване на живота като цяло. Планирайте и покажете блясъка си.

Везните ще имат добри възможности да се освободят от стреса, както и да се свържат на по-дълбоко емоционално ниво с любимите си хора.

Нови професионални възможности, чудесно прекарано време с приятели, близки, ще донесе това пълнолуние на родените под знака на Скорпиона.

Женски хороскоп за юли

На Стрелеца, това пълнолуние ще му помогне да върне личните си дела в релси. Периодът е подходящ за ново начало, инвестиции, планиране.

Козирози, време е да покажете своя блясък, да се зарадвате на успехите от постигнатото. Силата ви е голяма, използвайте я разумно.

Водолеите ще се свържат с тяхната духовна страна, правейки съвсем съзнателна почивка от стреса и отговорностите, което ще им подейства освежаващо.

Чудесен момент да мислите мащабно, Риби. Очакват ви перспективи и хубави мигове с близки и приятели.

Снимка: iStock

Коментирай