Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Скорпионите да внимават с емоциите

01.07.2021г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Близнаци

Не се изкушавайте още в началото на месеца, преглеждайки графика за първия ден, на половината и повече набелязани задачи да сложите отметка: „за утре“. Тръгнете ли по тази наклонена и много опасна плоскост бавно, но сигурно ще затънете в коварната яма на мързела. Придържайте се към предварително обещаните срокове и изпълнявайте задълженията си така, че да сте доволни от себе си, а не за да угодите на някого.

Женски хороскоп за юли

Онези от вас, които възнамеряват да се насладят на така очаквания и заслужен годишен отпуск, нека се погрижат и по възможност да прехвърлят работата си на заместник, който не би ги подвел. Никак няма да ви е приятно, ако връщайки се от почивка, заварите купища неизпълнени и чакащи ангажименти. Изразходвайте финансите си така, че преди заплата да не се налага да „свързвате двата края“ със заеми.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
nisto covesko dobro i prostasko ne i e cudnoo takace dali ste nayca nesto dali ne vse mi e tay licim si predateli i istenki takace nemma da me ycudite sas absolutnoo nisto osobeno ako sa priyteli blixki i tnaaocakvame amsolutno vsyakakva prostotiyaaaaaaa he he
отговор Сигнализирай за неуместен коментар