Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Скорпионите да внимават с емоциите

01.07.2021г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

От особена важност през този месец ще се окажат отношенията в най-общ план и от всякакъв характер. Няма как да не е така, при условие че Марс и Венера са във вашия знак едновременно. В състояние сте да уредите всички спорни въпроси в спокоен разговор „на четири очи“. С прояви на враждебност и манипулации няма да стигнете до никъде.

Женски хороскоп за юли

Що се отнася до професионалната сфера, бъдете готови за промени. Може да не ви засегнат пряко, но няма да имате основания за недоволство. Реагирайте на случващото се така, че да не си създадете врагове.

По отношение на финансите в началото на месеца не са изключени проблеми, с които през втората половина ще се справите. Грижете се старателно за външния си вид, един от факторите, които ви осигуряват добро самочувствие.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
nisto covesko dobro i prostasko ne i e cudnoo takace dali ste nayca nesto dali ne vse mi e tay licim si predateli i istenki takace nemma da me ycudite sas absolutnoo nisto osobeno ako sa priyteli blixki i tnaaocakvame amsolutno vsyakakva prostotiyaaaaaaa he he
отговор Сигнализирай за неуместен коментар