Свободно време

Как се държат различните зодии, когато харесват някого

Издайнически знаци

07.07.2021г. / 18 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Раците са срамежливи и чувствителни. Онова, което ги прави истински щастливи, е да се грижат за хората, които обичат. Трудно правят първата крачка, когато харесват някого. И все пак, ако започнат да ви поднасят подаръци, да ви изненадват с разни неща, които харесвате, а те са ги запомнили от разговорите ви, бъдете сигурни, че ви харесват. Не го правят за всеки, с когото общуват, а само за специални хора. На Раците им е нужно повече време, докато се решат да направят първата крачка, особено за мъжете от зодия Рак. Въпреки това този момент ще дойде. Ще бъде срамежлив ход, но по много сладък и непринуден начин.

5 зодии, склонни да изневерят и да го скрият

Лъв

Лъвът е огнен знак. Те са известни с това, че имат високо самочувствие и самооценка, която с охота афишират. Когато стане въпрос за харесване, не е изненадващо, че Лъвовете обичат вниманието и жестовете. Лъвът ще издаде, че ви харесва, като започне открито да ви прегръща, да показва привързаност. Ще се опита да стои възможно най-близо до вас. Ще го прави по начин, който хем да ви показва интерес, хем той самият да остане в светлината на прожекторите. Лъвовете са активни и не се страхуват да правят първата крачка. Сладки и внимателни са, могат да проявяват топлота. Стремят се да угаждат на хората, които харесват, но очакват същото в замяна.

Дева

Когато Девите харесват някого, те ще му правят купища услуги, за да му покажат лоялността си. Тази зодия показва влечението си, когато изразява готовност да помага и да се грижи за човека, когото харесва и към когото има симпатии. Не обичат да се натрапват. По-скоро демонстрират индиректно готовността си да ви изслушват, да запомнят от какво имате нужда и да ви го предоставят. Така те доказват лоялността си и интереса си – чрез дела. Ако някой представител на зодия Дева започне да прави такива жестове към вас, определено ви харесва. Девите се отнасят практично към всичко в живота, включително към любовта. Затова и грижите са първото нещо, което подаряват на хората, които харесват и на които държат.

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )