Свободно време

Как се държат различните зодии, когато харесват някого

Издайнически знаци

07.07.2021г. / 18 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Козирогът е строг и сериозен. За тази зодия работата е над всичко. Те са заети, съсредоточени, трудно си намират партньор, защото са твърде взискателни и придирчиви. Човекът, на когото биха обърнали внимание, трябва да е достоен партньор за тях и да притежава редица качества. Погълнати са от заетостта и ангажиментите си, но ако харесат някого, те са надежден, дългосрочен и сериозен партньор. За Козирозите семейството е най-важно. Затова не биха се впуснали във връзка, за която смятат, че не си струва усилията. Ако харесват някого обаче, те са готови да инвестират цялото си време и усилия във връзката. Ще проявят учтивост, внимание, ще ви покажат интереса си, без да ви оставят празни илюзии. Ще разберете, че Козирогът ви харесва, когато започне да ви кара да се чувствате като на върха на света за него.

Тест: Каква любов ви очаква според зодията

Водолей

Водолеите са едни от най-независимите зодии в зодиака. Те са свободолюбиви, дистанцирани и обичат пространството във връзките, което им дава възможност да дишат. Хладната страна на Водолея е много силно забележима, особено когато е в компания с нови непознати хора. Въпреки че като повечето въздушни знаци Водолеят има много приятели и умее да създава социални контакти, той често се затваря в себе си. Когато обаче Водолеят има чувства към някого или харесва някого, той ще го допусне в кръга си от приятели. Ще разберете, че Водолеят ви харесва, когато започне да ви показва на близките си хора. Прави го с цел да ви изпробва как ще се впишете и дали си струва да продължава със задълбочаването на отношенията си с вас.

Лоши навици, които всяка зодия има

Риби

Рибите са мечтателите на зодиака. Когато харесват някого, обикновено то е силно осезаемо. Влюбват се лесно и гледат на света с розови очила. Рибите обичат да се слеят с партньора си като едно цяло. Те търсят сродна душа, с която да се допълват, с която да разговарят до сутринта и с която да прекарват цялото време на света. Когато Рибите харесват някого, те показват романтичната си страна. Издава ги това, че стават много последователни в обещанията си, в инициирането на срещи и прекарано време заедно. Ще усетите, че ви харесват, като започнат да се навъртат около вас все по-често, защото си намират поводи да ви видят.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )