Свободно време

Тест с цветя разкрива какво ви очаква в любовта

Един забавен тест

21.07.2021г. / 12 54ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Istock; pixabay

Снимки: Istock; pixabay

Цветята винаги са били част от любовния живот под една или друга форма. Уханията им, цветовете ни напомнят за специални мигове. Днес споделяме с вас един цветен тест. Изберете си едно цвете и вижте какво разкрива за любовния ви живот.

Лилиум – символизира чистота, преданост

Ако сте избрали лилиум, тогава вие имате нужда да се насладите на хармония и спокойствие в любовния си живот. Вашият партньор в живота ще бъде много привързан към семейството, а най-хубавото е, че ще мечтаете заедно, малките изненади и радости ще помагат за поддържането на интимността във връзката.

Изберете си сърце и вижте каква изненада ви очаква

Слънчоглед – символизира лоялност и обожание

Ако изборът ви е това слънчево цвете, то вие търсите любим човек, на когото да можете да се доверите с цялото си сърце. Определено се нуждаете от повече внимание във връзката, комплименти. Ако все още не сте срещнали своята сродна душа, красивият слънчоглед разкрива, че любовта няма да ви подмине и че ще ви срещне с лоялен, надежден партньор, който да ви обича точно такива каквито сте.

Изберете си цветно сърце и вижте какви сте в любовта

Жасмин – символизира красота и чувственост

За аромата на жасмин, както и за самото цвете се смята, че също привличат щастието и любовта в живота ни, че ни настройват за повече интимност. Изборът ви разкрива, че любовният ви живот ще бъде изпълнен с чувствени преживявания. С любимия човек ще се радвате на интимност, не само физическа, а и емоционална. Ароматът на жасмин винаги ни помага да събудим любовта във връзката, да се доближим един към друг, ако по някакъв начин сме се отдалечили.

Тест: Това, което виждате най-напред, разкрива нещо интересно за вас

Роза – символизира романтика, завършеност, съвършенство

Изборът ви за цвете е показател че вие сте личност, която обича класическия романс. За вас е важно в любовта да намерите партньор, който оценява всички специални мигове, да харесва малките жестове, да намира винаги начин да изрази любовта си към вас. Тъй като за вас комуникацията във връзката е изключително важна и сте добър слушател, се нуждаете точно от такава половинка, с която да може да разговаряте ефективно във всички случаи. Ако вече имате любим човек до себе си, помислете дали романтиката помежду ви има нужда от надграждане. Смята се, че за търсещите, розите в саксия са цветя, привличащи любовта. Може би трябва да си купите?

Тест с ангели ви съветва за близкото бъдеще

Райска птица – символ на свободата и радостта

Ако сте избрали цветето райска птица, това показва, че сте уникална личност и имате нужда от партньор в живота, който е независим, но разбиращ. Той трябва да бъде свободен, спонтанен и непринуден. Да е забавен и да обича също като вас приключенията и пътешествията. Ако вече си имате половинка, не забравяйте да събудите тези ваши страсти във връзката, ако не – вашата половинка ще ви намери скоро и може би това ще се случи докато се забавлявате.

Коментирай