Свободно време

Камъни с положителни вибрации при любовни разочарования

Помагат ни да преминем по-лесно през трудните моменти

05.08.2021г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовните разочарования често оказват влияние върху нашата нагласа за любовта, самочувствието ни, мотивацията ни за всичко останало в живота. Търсим баланс на емоциите си, искаме по-лесно да се разделим с емоционалния товар, за да продължим напред. Хубавото е, че има красиви камъни, известни със своите положителни вибрация. Именно те могат да ни помогнат да преодолеем трудните мигове. Вижте кои са. 

Септариан

Септарианът е камъкът на мира, който се смята, че помага да постигнем вътрешен баланс, да се разделим с болезненото минало. С негова помощ успяваме да видим настоящето в по-добра светлина, да намалим нивата на стрес и тревожност. Ако откриете, че не можете да се отървете от минали проблеми в любовта и сегашната си връзка, този камък ще ви помогне да видите нещата като голяма картина и да намерите адекватни решения. 

Камъни и кристали, които привличат любовта

Кунзит 

Красив камък в люлякови нюанси. Това е камъкът на любовта, вибрационен кристал, което означава, че помага за освобождаването на сърдечните блокажи, отваря сърцето и ума ви и укрепва интуицията ви. Любовната раздяла обикновено ни кара да се чувстваме така, сякаш не можем да се доверим на себе си или интуицията си. Кунзитът ни помага да взаимодействаме с другите по един положителен начин, вдъхвайки ни увереност. 

Камъни за късмет според личното число

Розов кварц

Розовият кварц е камъкът на любовта, така че към него може да се обърнете, ако сте преминали през любовна раздяла или някакви разочарования в интимен план. Розовият кварц привлича добротата, носи доверие и хармония във взаимоотношенията, разсейва негативизма. Когато имаме любовни страдания, често губим вяра в любовта, в себе си. Розовият кварц насърчава хармонията в нас, във връзката ни с любимия човек, затова е хубаво да го имаме декориран в спалнята си или пък да го носим като бижу. 

Камъни за всяка зодия, борещи негативната енергия 

Свързани статии

Малахит 

Малахитът е камъкът на трансформацията и помага да презаредим с положителна енергия, както и да се освободим от минали травми. Едно от трансформиращите качества на този кристал е, че ни учи да поемаме отговорност за действията си. Малахитът е чудесен за декорация в дома или за носене под формата на бижута. 

Пирит

Още един камък с положителни вибрации, който спомага за повишаване на увереността, като същевременно ни предпазва от негативни влияния и енергии. Когато преминаваме през любовна раздяла, доверието ни е разрушено. Освен това винаги се намира някой, който да ни натоварва с мнението си, което не сме поискали, дори в някои случаи да се опита да ни сломи, да ни манипулира. Пиритът предпазва от манипулации, от това да искаме да се връщаме отново при неподходящ за нас партньор. 

Коментирай