Свободно време

5 зодии, които ще се радват на пари до края на 2021

Вижте дали вашата е сред тях

13.08.2021г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

След темата за любовта, тази за парите е другата, която така силно ни вълнува. Всеки иска да има финансова стабилност, да си позволява удоволствия. Късмет дали ни е нужен? Определено, но и упорита работа. Тъй като времето минава бързо и сме все по-близо до края на 2021 година, вижте кои 5 зодии ще имат повече късмет с парите в оставащите месеци. 

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство (част първа)

Зодия Овен

Според звездната карта, представителите на зодията ще са едни от късметлиите във финансовата сфера до края на 2021 година. Силно мотивирани са, съсредоточени върху работата, която им носи финансова стабилност. Овните определено ще имат много възможности да покажат своите лидерски качества. Ще поемат рискове, ще се справят с трудностите. Възползвайте се от добрите възможности!

Годишен хороскоп за 2021

Зодия Лъв

Имате добри предпоставки вашите постоянни усилия да ви донесат желаните успехи и финансови придобивки. Растеж, стабилност, но бъдете внимателни и не харчете излишно спечеленото. Късметът ще ви следва.

Понякога динамиката и задълженията могат да ви карат да се чувствате твърде уморени. Звездите показват, че пред вас се отварят нови възможности за положителна промяна. Изисква се да бъдете смели и да не се съмнявате в себе си. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )