Свободно време

3 карти разкриват какво ви очаква през септември

Един забавен тест

14.08.2021г. / 13 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на всеки нов месец, ние се вълнуваме какво ни очаква. Свързваме го с нов период, ново начало в някои направления, очаквана промяна. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете една от трите карти и вижте какво ви очаква през септември. 

1. Ако сте избрали тази картина, то през септември ще бъдете изправени пред това да подредите своите мисли и емоции. Важно е да изградите здравословен за вас модел на управление на това, което изпитвате, как посрещате хубавите и сложни ситуации. Ще си направите сметка и за това хората в живота ви каква роля играят, колко са значими за вас, подкрепящи или пък не. 

Най-добрият комплимент за всяка зодия

Когато потискате или преувеличавате чувствата си, можете да създадете дисбаланс във вас, което води до грешни решения, обърквания, демотивация. Септември ще ви донесе големи възможности да се грижите по-добре за себе си и да процъфтявате в областите, в които имате желание.

Какво предвещава за вас денят на раждане

2. Изборът ви разкрива, че имате нужда от почивка и по-точно емоционална. Септември ще отбележи началото на един нов процес в живота ви. Може да започнете спортна активност, да се ориентирате към йога, медитация, да загърбите някои вредни навици. Ще почувствате необходимостта да опростите живота си колкото е възможно повече, което ще ви помогне да постигнете физическо и емоционално благополучие.

Това ще бъде период на голяма вътрешна промяна. Мотивацията ви ще се повишава, ще планирате и ще постигате успехи.

Свързани статии

3. Вашата емпатия ще се повиши, а грижата за другите ще ви носи удовлетворение. Не забравяйте и за себе си, не се оставяйте на втори план. Септември идва с много добри възможности по отношение на работа, бизнес, личен живот. Положителните събития ще ви зареждат с позитивизъм, а спънките няма да ви уплашат. Самочувствието ви ще се повиши, ще действате със замах, показвайки най-доброто от себе си. 

Изберете си ангелско число

В много аспекти може да поставите ново начало. Обмисляйте добре вашите решения и не пропускайте малките радости на деня. 

Коментирай
Здраве и красота