Свободно време

Комедията "Обществото на Манхатън" забавлява зрителите на Bulgaria ON AIR

Забавният филм ще се излъчи на 22 август от 22 часа в ефира на Bulgaria ON AIR

21.08.2021г. / 10 00ч.
Аз жената
Визия: Bulgaria ON AIR

Визия: Bulgaria ON AIR

Зрителите на Bulgaria ON AIR ще изпратят седмицата със забавна комедия, която ще покаже до какви предели са готови да стигнат родителите, за да осигурят на децата си качествено образование и спокоен живот. На 22 август от 22:00 часа, политематичната телевизия ще излъчи премиерно за ефира си американската комедия "Обществото на Манхтатън". 

Саманта и Джеф са млада семейна двойка, които са се заселили наскоро в Ню Йорк и по-точно в Ийст Сайд - баровската част на Манхатън. Те трябва да се справят с нелеката задача да запишат своята петгодишна дъщеря в елитна детска градина. За съжаление, разстоянията, които трябва да изминават ежедневно до старата градина, са огромни, а в най-близкото до дома им елитно училище в Манхатън е останало само едно единствено свободно място.

Родителите са принудени да измислят сложен план как да реализират идеята си, като за целта наемат дори образователен консултант, който да им помогне с неговото осъществяване. Това обаче не се оказва никак лесно и е съпътствано с много необичайни и забавни моменти.

В главните роли на Саманта и Джеф влизат е американска актриса и певица Бони Съмърсвил и Нийл Патрик Харис.

Познаваме Бони Съмърсвил от сериали като „Приятели“, „Полицейско управление Ню Йорк“, „Кашмирена мафия“ и „Поверително от кухнята“, а нейният екранен партньор Нийл Патрик Харис е известен от ролята му на сваляча Барни Стинсън в комедийния сериал „Как се запознах с майка ви“. Той има богата кариера с участия в множество проекти от киното, театъра и телевизията. Носител е на редица отличия, сред които Златен глобус, Еми и Изборът на публиката. През 2010 г. е избран за една от 100-те най-влиятелни личности от списание Тайм, а през 2011 г. получава звезда на Алеята на славата. 

"Обществото на Манхтатън", комедия, САЩ, 2010 г.; Режисьор: Джош Шелов.

В ролите: Нийл Патрик Харис, Бони Съмървил, Амелия Талбът, Кристофър Макдоналд.

Коментирай