Свободно време

Месечен хороскоп за септември

За Скорпионите предстоят любовни приключения

01.09.2021г. / 15 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамичен и интересен месец. Хубави емоции няма да липсват, но са възможни някои забавяния, трудности. Какво ви очаква според зодията ви, вижте в месечния ни хороскоп за септември, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Началото на месеца ще е спокойно. Ще разполагате с достатъчно свобода за самостоятелни действия и решения, дори за експерименти във всички направления, които са ви важни: професия, бизнес, финанси. Ще можете да съчетаете персоналните си интереси с публичните и да постигнете завидно добри резултати. Отношенията и делови, и лични ще са хармонични. Не прекалявайте с разходите.

Ако съществуват някакви противоречия, опитайте се да ги изгладите преди 15 септември, защото тогава Марс, вашият управител, ще влезе в знака на Везните и комуникацията ви ще е леко объркана. Ще се натъквате на затруднения, които ще можете да преодолеете само с осъзнат подход и почти винаги след намеса на приятелите ви.

Телец

Постарайте се да се справите с колкото е възможно повече от сложните занимания преди 11 септември. До тогава Венера, вашата управителка ще се намира в знака на Везните и ще можете да действате със замах. Почти няма да се натъквате затруднения в реализацията на замислите си. През този период бихте могли да положите основите на поредица проекти, изискващи творчески подход. След това тя ще премине в знака на Скорпиона, където въздействието ѝ върху въображението или е слабо, или изобщо на моменти липсва.

За уреждане на финансови въпроси ще се налага да си взаимодействате с различни групи и обществени организации. В повечето случаи намесата на разнородни участници ще забавя процеса. Запознавайте се задълбочено с условията, ако ви се налага да ползвате какъвто и ва било вид кредит.

Близнаци

Интелектуалният ви потенциал ще е висок и ще се отрази положително на работоспособността ви, която също ще е на ниво особено през първите две десетдневки на месеца. За представителите на вашия знак комуникацията никога не е била проблем, но сега освен убедителни и сговорчиви ще сте и осезаемо привлекателни, което ще ви „отвори“ много врати и ще си осигурите мощна странична подкрепа. Ще можете да действате самостоятелно и преобладаващо да сте в контрол на случващото се, дори да разполагате с инструменти за противопоставяне.

В края на месеца, след като Меркурий, вашият управител, премине в ретроградно движение, важност ще придобият хора и дейности от миналото, които може да са ви приятни, а може и не чак толкова. От вас зависи, обаче, дали и до колко ще се възползвате от тях.

Коментирай