Свободно време

Таро карта за 7 септември

Събитията сами ни подсказват, че е време да се трансформираме

07.09.2021г. / 08 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Магьосникът.

Днес може да се почувстваме в силата си. Ден за повишение, за нови и интересни отговорности. Може да ви осени нова идея, да тръгнете по нов път или да вземете важно решение за живота си.

Съвет за деня – Двойка жезли.

Възможно е да се наложи да избирате измежду две съвсем различни опции. Няма да е лесно да вземете решение, но каквото и да изберете, нека е от позицията не на нуждата, а на дълбокото намерение и копнеж на сърцето.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да приемем или дори да инициираме промените, които настъпват или вече са настъпили. Няма как да стоим и да тъпчем на едно място повече. Събитията сами ни подсказват, че е време да се трансформираме.

За влюбените и семейните:

Настъпват промени, които ви плашат. Може би не спите добре и мислите твърде много за това. Нищо не остава същото, всичко се изменя, затова приемете, че само с промяна можете да вървите напред и да израствате в тези отношения. Единствено от вас двамата зависи накъде ще насочите тази промяна и колко положителни аспекти ще извлечете от нея.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )