Свободно време

Таро карта за 17 септември

Няма да ви е лесно днес да отстъпвате и да се примирявате

17.09.2021г. / 08 07ч.
Мария Дуковска
Таро карта за 17 септември

Карта на деня – Седмица жезли.

Важна ситуация може да получи своето решение, но може да се стигне и до спорове и обвинения. Има стремеж за защита на гледната точка. Няма да ви е лесно днес да отстъпвате и да се примирявате. Ако нещо не ви харесва –няма да можете да се сдържите да не го покажете и изразите.

Съвет за деня – Жрецът.

Жрецът насочва вниманието ни към ученето, към почитането на знанието. Ученето е това, което ни издига на по-високо ниво и ни дава повече възможности.

В работата: Бъдете готови да учите, да разбирате и да приемате гледната точка на другите. Това не значи да не отстоявате мнението си, но помнете, че много често истината е различна за различните хора, защото всеки гледа ситуацията от собствената си камбанария.

За влюбените и семейните: Съжителството и партньорството с другите са най-големите ни уроци в живота. Може да бъдете предизвикани днес да реагирате правилно и с уважение към партньора. Не го забравяйте!

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.


Коментирай