Свободно време

Четирите най-искрени зодии, които общуват открито

Общуването с тях винаги е истинско

21.09.2021г. / 11 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Свързани статии

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Козирог

Козирогът е една от най-истинските зодии. Той е честен и откровен в намеренията си. Лицемерието не му е присъщо. Когато му се налага да скрие истинските си мисли, той все пак успява да намери начин да изплуват на лицето му. Трудно се прикрива. Прям е и това често му носи неприятности. Зад студената и дръзка фасада на Козирога се крие сантиментална личност, която е лесно ранима. Козирозите са искрени в общуването си и търсят именно това в отсрещната страна. Когато се сблъскват с фалшиви хора, те се отдръпват и затварят в себе си. Управлявани са от Сатурн – планетата на отговорността, чувството за справедливост и целеустременост. Това прави Козирозите честни и открити, преследващи съвършенство в общуването. Те са дълбоко емоционален знак, който носи искрена душевност.

Как се държат различните зодии, когато харесват някого

Водолей

Водолеите са такива, каквито са. Изобщо не се интересуват от мнението на другите. Не се стараят да спечелят одобрението им. Винаги казват това, което мислят. Понякога дори са прекалено прями и склонни да нараняват с думите си. Това е така, защото водната стихия, която ги управлява, има постоянно бурна и променяща се природа. Тази зодия не се страхува от предизвикателства. Водолеите не се страхуват и от това да останат напълно сами, ако се налага. По-скоро биха умрели, отколкото да се преструват в общуването си, да казват неща, които не мислят и да проявяват лицемерие. Водолеят е знак на логиката, мисленето, новите и оригинални идеи. Почти невъзможно е да срещнете Водолей, който да не действа и говори с откритост.

Коментирай
3 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 2 години )
az su6to sum otkrit 4ovek . ne ponasiam kiflenski nomerca . ne obi4am ligavi jeni, ne mi dopadat luji v dialozite s muje i jeni ....niamam takuv stil na kontaktuvane . durja se otkrito i otkroveno .niamam kakvo da kria
отговор Сигнализирай за неуместен коментар