Свободно време

Новото предаване „Линия „Здраве“ завладява ефира на Bulgaria ON AIR

Всяка неделна сутрин от 9.30 часа лъчезарната водеща Яна Данаилова ще посреща вдъхновяващи гости в цветното студио

20.09.2021г. / 14 29ч.
Мария Дуковска
Яна Данаилова. Снимка: Bulgaria ON AIR

Яна Данаилова. Снимка: Bulgaria ON AIR

Как да съхраним здравето си в съвременния свят на високи технологии, индустриализирана храна, замърсени въздух, почви, води и непрестанен стрес? Отговорите на тези и още редица важни за физическото и психологическото ни здраве въпроси очакват зрителите в новото тематично здравно предаване „Линия „Здраве“, което предстои да стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 3 октомври.

Водещ на предаването ще бъде очарователната Яна Данаилова – магистър по физиология на човека, магистър по мениджмънт на храните и храненето, по здравен мениджмънт и дипломиран нутриционист. Чаровната водеща е още председател на Сдружението на нутриционистите в България, квалифициран терапевт по биоенергия и психокибернетика към БАН, сертифициран учител по йога, а отскоро – и майка на трето дете, което е едва на 3 месеца.

Всяка неделна сутрин, от 3 октомври, във времето между 9:30 и 10:00 часа, очарователната Яна Данаилова ще посреща утвърдени специалисти и светила в областта на медицината и здравеопазването в пъстрото студио на предаването, където заедно ще запознават зрителите с най-важните особености по актуалните теми за човешкото здраве, разгледани през призмите на физиологията, нутрициологията, холистичната и конвенционалната медицина.

В програмата на „Линия „Здраве“ освен храната като ефективна превенция за здраве, специално място ще заемат и теми, свързани с модерните методи на лечение на ключови заболявания, холистичния подход за възстановяване на човешкото здраве, значимостта на спорта и проповядването на активен начин на живот, билките като едно от най-древните природни средства за изцеление, ролята на съня и активната почивка за възстановяване на тялото, нарастващия интерес към уелнес пътувания, комбиниращи почивката с възстановителни процедури, ползите от приема на хранителни добавки за компенсация на липси и дефицити и още много.

„С екипа на „Линия „Здраве“ ще се стремим да сме полезни на зрителите, като им предоставяме интересна и важна информация по достъпен, разбираем, интригуващ и интерактивен начин, за да могат да водят по-здравословен начин на живот и да черпят съвети за повишаване на хранителната си култура и навици. Защото здравето е вкусно! Здравословният начин на живот е моя мисия от дълго време и съм сигурна в успеха на предаването, тъй като с екипа сме подготвили много интересни теми и страхотни гости. Защото здравето е вкусно“, коментира новото красиво лице на Bulgaria ON AIR – водещата на „Линия „Здраве“.

През последните години Яна активно трупа знания в областта на здравословното хранене като ефективна мярка за превенция, участва в редица семинари на тема здравословно хранене и личностно развитие, където активно популяризира здравословния начин на живот и стои зад редица подкасти и радиопредавания за здравословен живот в БНР и Дарик радио. Тя е и един от утвърдените автори на списание „9 месеца“.

Коментирай