Свободно време

Слънцето влезе в знака на Везни – ще търсим вътрешен баланс

Един интензивен период

23.09.2021г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 22 септември Слънцето влезе в знака на Везни и посрещнахме астрономическата есен. Когато Слънцето направи своя транзит във Везни, имаме по-голяма енергия или желание за мир и баланс в нас самите, както и с другите. Но към това космическо събитие се присъединяват и Меркурий и Марс и тези две планети също ще преминат през знака. Повече за Марс във Везни може да прочетете тук.

Настъпването на този нов астрологичен период ще постави значителен акцент върху обновяването на любовния ни живот и предприемането на следващите стъпки в отношенията ни. Но според западни астролози, за да продължим напред в партньорствата си, ще трябва да бъдем търпеливи. Везните са кардинален въздушен знак, който ни напомня, че най-добрите партньорства процъфтяват, когато им се даде въздух, нужното пространство.

Любовен хороскоп за октомври

До 22 октомври, когато ще приключи сезонът на Везните и Слънцето ще премине в Скорпион, можем да преразгледаме своите любовни модели. Това е период, в който ще можем да елиминираме онези хора от живота си, които не са предназначени за нас, да отворим място за новото, особено ако търсим своята половинка.

Всичко това звучи много хубаво, но Слънцето в знака на Везни може да ни донесе някои неприятности заради ретроградното движение на Меркурий, което продължава от 27 септември до 18 октомври. Ще имаме желанието да предприемем някои промени, но не бива да бързаме в решенията си. Понякога просто е по-добре да се движим по течението.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

Намирането на вътрешен мир и спокойствие е нещо, към което трябва да се стремим и това ще може да се осъществи. Постигайки тази хармония в себе си ще можем да я приложим и във взаимоотношенията си с хората.

Четирите най-искрени зодии, които общуват открито

За Овена този транзит може да подейства демотивиращо в много аспекти, затова е добре да изчисти от дома си всичко ненужно, за да подобри енергията край себе си. Телците и Раците може да имат някои забавяния на проекти, да се чувстват по-уморени, без енергия.

Близнаците ще имат радости, късмет, но трябва да се преборят с негативните мисли. За Лъвовете също ще бъде важно да се справят с често менящите се настроения, а в делата ще трябва да разчитат само на себе си. Девите да обърнат повече внимание на здравето си, а Везните ще се радват на положителни промени.

Кои са четирите най-флиртуващи зодии

Скорпионите ще имат късмет, но не бива да са лекомислени по отношение на работата и парите. Стрелците може по-често да се сблъскват с безсъние, затова е добре да балансират емоциите си с медитация, йога, спорт, масажи.

Козирозите ще бъдат изправени пред някакъв избор, но звездите ще им дадат знак, ако се движат в грешната посока. Водолеите ще могат да разрешат някои проблеми и да внесат повече разнообразие в живота, а родените под знака на зодия Риби може да се посветят на любими занимание и спорт.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време