Свободно време

Австралийският сериал "Джак Айриш" с премиера по Bulgaria ON AIR

Гледайте хитовия сериал от 22:15 часа днес

24.09.2021г. / 07 21ч.
Аз жената
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Отново е есен, времето за почивки и море свърши, а забавленията у дома отново излизат на преден план. През новия телевизионен сезон Bulgaria ON AIR отново ще ви предложи хитови филми и сериали, които определено заслужават вашето внимание.

"Разнообразни са като жанр. В различни епохи ще се случват събитията в това, което сме подготвили като програма в Bulgaria ON AIR", посочи журналистът от Dnes.bg Петя Славова в студиото на "България сутрин". 

Първото заглавие е на австралийския сериал "Джак Айриш", който стартира днес от 22:15 ч.

В главната роля влиза актьорът Гай Пиърс, а  действието се развива между Мелбърн и Филипините. Главният персонаж в сериала е частен детектив, който издирва хора, които не искат да бъдат намерени и си навлича доста неприятности.

"Гай Пиърс прави много плътен образ. Неговият персонаж не е някакъв борец за справедливост, предпочита да дави проблемите си в алкохол. Много любопитно направен и с много обрати", загатна Славова.

Bulgaria ON AIR ще предложи на зрителите си още един криминален сериал - "Мис Скарлет и херцогът". Този път детективът е жена, а действието се развива във Викторианска Англия.

"Нашата героиня е доста независима, ролята е изпълнена от Кейт Филипс, позната от "Короната", "Имението Даунтън". Компания на Филипс ще прави друг детектив, който също има проблеми с алкохола, хазарта и жените. Ще има доста автентичност от страна на епохата. Ще има и любов", разказа Петя Славова.

По Bulgaria ON AIR тръгва и исторически сериал. Това е испанският "Ернан", който ни връща в 16 век, когато Ернан Кортес е част от първите конкистадори в Америка.

"Действието на сериала се развива в Мексико. Ще видим любов между главния герой и местна жителка. Главната роля се изпълнява от Оскар Хенада. В момента Стивън Спилбърг също се е фокусирал върху Ернан Кортес и също прави сериал, като главната роля е изиграна от Хавиер Бардем", повдигна още завесата журналистът.

Всеки уикенд пък Bulgaria ON AIR ще зарадва своите зрители с пълнометражни филми, голяма част от тях са фестивални. Този уикенд телевизията ще излъчи "Болка и величие" на Педро Алмодовар. Това е неговият най-личен филм, в който има много биографични моменти.

Коментирай