Свободно време

Новолуние в знака на Везни на 6 октомври

Как знакът на Везните ще ни повлияе

05.10.2021г. / 13 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 6 октомври ни очаква новолуние в знака на зодия Везни. Страстни, социални и непринудени, Везните са знак с много положителни черти и хубава енергия. Новолунията са краят на предишния лунен цикъл и откриването на новия.

Време на затваряне на старото, подновяване и прераждане, това е моментът да се отървете от лошите мисли, навици и спомени. Сега можем да се настроим на вълна успех, защото нашите прояви ще бъдат по-мощни в този момент. Важно е да запишем своите желания, да ги визуализираме и да започнем с малки стъпки да ги осъществяваме.

И така, как знакът на Везните ще ни повлияе?

Везните са известни със своето равновесие и поддържане на мира. Ако случайно сме се затруднили с баланса между работа и личния ни живот или с поставянето на граници във взаимоотношенията, това новолуние ще ни помогне да нулираме всичко и да постигнем този така търсен баланс.

Месечен хороскоп за октомври

Също така ще имаме възможността да претеглим стойността на хората край нас и да намерим начин как да се приспособим по-добре в собствения си живот. Астролозите ни съветват да мислим за това новолуние като за възможност да поставим за себе си по-здравословен и балансиран край на годината. Не бива да забравяме, че Везните са доста бъбриви, а сега Меркурий е ретрограден.

Това означава, че не е подходящ момент да говорим много, в смисъл твърде много да критикуваме, да споделяме за себе си, да клюкарстваме, защото нещата могат да бъдат извадени от контекста. Ето защо, колкото и да ви се иска да направите някакъв коментар, който може да ви изглежда безобиден, по-добре до 18 октомври се въздържайте.

Таро карти за октомври за всяка зодия

Също така не си позволявайте прекалено много да се отпускате отново под въздействието на енергията на Везните. Малко стрес ни помага да стигнем до точката, към която сме се отправили.

Енергията на новолунието ще бъде усетена от всички представители на зодиакалните знаци.

Раците трябва да внимават с емоциите, много е важно да си намерят занимания, които да ги разсейват, да не им позволяват да потъват в негативни мисли.

Рибите ще имат вълшебен период, за трансформация.

Родените под знака на зодия Везни да внимават със заблудите в любовта и да бъдат по-уверени в себе си като цяло.

Женски хороскоп за октомври

Скорпионите ще се съмняват във всеки и всичко, нека имат едно наум за партньорствата.

Стрелците ще се радват на късмет, затова нека визуализират своите желания и бъдат по-смели в осъществяването им.

Козирозите да бъдат по-прецизни в работата, с проектите, могат да постигнат успехи.

Водолеите могат да подновят проекти, които са били в застой.

За Овните на преден план ще излязат въпроси свързани с връзката и парите, които имат възможност да развият в положителна посока.

Телците могат да помислят за промяна в начина на хранене, да започнат спортна активност, като цяло да се погрижат за здравето и красотата си.

Близнаците да внимават в комуникацията, да не се претоварват с работа и да си почиват достатъчно.

Снимка: iStock

Коментирай