Свободно време

Сезон 2 на "Проект "Синя книга" тръгва от 22 октомври по Bulgaria ON AIR

Премиерният сезон за България може да гледате от 22 октомври

20.10.2021г. / 13 49ч.
Мария Дуковска
Сезон 2 на "Проект "Синя книга" тръгва от 22 октомври по Bulgaria ON AIR

Вълнуващата драматична поредица от свръхсекретни разследвания на специалните части на САЩ „Проект „Синя книга“ се завръща по Bulgaria ON AIR за нов, още по-впечатляващ и обгърнат в мистерия премиерен за България втори сезон. От 22 октомври, точно в 20:30 часа, д-р Алън Хайнек и неговият партньор в изпълнението на поверените им свръхсекретни мисии - капитан Майкъл Куин, ще потопят зрителите в дълбоките бездни на едни от най-известните мистериозни случаи, свързани с неидентифицирани летящи обекти.

Базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват НЛО и свързаните с тях феномени, вторият сезон на хитовия сериал „Проект „Синя книга“, който ще се излъчва всяка делнична вечер в ефира на Bulgaria ON AIR, представя впечатляващи случаи от действителната синя книга на проекта. Всеки епизод в сериала разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории. Един от тях е случаят „Розуел” от малко градче, разположено в американския щат Ню Мексико, който и днес продължава да е обект на множество конспиративни теории. 

Най-разпространената версия за мистериозното събитие е, че през лятото на далечната 1947г. след голяма гръмотевична буря местен фермер открива мистериозни останки в своята ферма, за които се смята, че може би са останки от разбит летящ диск. Не малко са и теориите, свързани с идентичността на екипажа, най-често описвани като човекоподобни създания, идващи от друга планета. Друг от тях е Зона 51 - една от най-тайнствените и мистериозни територии в САЩ, за която се говори, че е магнит за паранормални събития, свързани с неидентифицирани летящи обекти и земя на чужди цивилизации.

Не пропускайте премиерния за България втори сезон на драматичната поредица „Проект „Синя книга“ – от 22 октомври, в 20:30 часа, всяка делнична вечер, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати