Свободно време

trivago и Huawei със стратегическо партньорство за нови решения за пътуване

В допълнение на това, trivago и Huawei ще разработват заедно решения за извеждане на спонсорирани резултати при търсене на хотели в Huawei Petal Search и Petal Maps

01.11.2021г. / 10 16ч.
Аз жената
trivago и Huawei със стратегическо партньорство за нови решения за пътуване

trivago, водеща глобална платформа за търсене на оферти за настаняване, и Huawei - един от най-големите доставчици на инфраструктурни решения в областта на информационните и комуникационни технологии, и смарт устройства в света, обявиха партньорството си в развитието на продукти за пътуване в рамките на платформата HUAWEI Mobile Services, върху която е базиран и наскоро обявеният смартфон HUAWEI nova 9.

Приложението trivago бележи премиерата си в AppGallery, като позволява на потребителите в реално време да сравняват милиони оферти за настаняване в света, от стотици платформи за резервации, за да направят най-добрия за тях избор на страхотна цена. Към днешна дата trivago предлага повече от 5 милиона хотела и алтернативни опции за настаняване в 190 държави. По данни от септември 2021 г., AppGallery се радва на разнородна глобална аудитория от 580 милиона активни потребители на месец, в над 170 държави. През 2020 година AppGallery бележи 384,4 милиарда дистрибуции на приложения, което е 120% ръст спрямо 2019 година.

В допълнение на това, trivago и Huawei ще разработват заедно решения за извеждане на спонсорирани резултати при търсене на хотели в Huawei Petal Search и Petal Maps. Това ще даде на потребителите на Huawei по света директен достъп до избрани от тях доставчици на решения за пътуване, в рамките на максимално гладко потребителско изживяване. Премиерата на trivago в Petal Search е на 29 октомври.

„Huawei е сред световните лидери в областта на мобилните устройства и технологии и ние сме изключително развълнувани да си партнираме в разработването на решения за настаняване като част от неговата Petal екосистема“, сподели Аксел Хефер, Изпълнителен директор на trivago. „Развивайки съвместно функционалността на Petal Search, Petal Maps и AppGallery, ние допринасяме за цялостното развитие на решенията за пътуване по света.“

„Щастливи сме да си сътрудничим с trivago, един от водещите световни доставчици на търсене на места за настаняване и сравняване на цени. Вярваме, че това партньорство ще ни позволи заедно да предлагаме първокласни решения на пазара, допълва Уилям Тиян, президент на Huawei Consumer Business Group за Западна Европа.

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei са налични в над 170 държави и се използват от една трета от световното население. Четиринадесет развойни центъра работят в Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. HUAWEI Consumer BG е една от трите бизнес дивизии на Huawei и покрива смартфони, PC и таблети, носими устройства, облачни услуги и др. Глобалната мрежа на Huawei е базирана на над 30-годишен опит в телеком индустрията и се е посветила на това да прави последните технологични постижения достъпни за потребителите от целия свят.

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/
YouTube: Huawei Mobile BG
Instagram: instagram.com/huaweimobilebg/

За trivago

trivago е една от водещите платформи за търсене на хотели, фокусирана върху актуализиране на начина, по който пътуващите търсят и сравняват офертите на хотели и алтернативни форми на настаняване. Стартирана през 2005 г. в Дюселдорф, Германия, платформата позволява на потребителите да вземат информирани решения чрез персонализиране на търсенето и предоставянето им на достъп до голямо количество информация за хотели и цени. Trivago помага на рекламодателите си да развиват бизнеса си като им предоставя достъп до огромна аудитория от пътуващи през своя сайт и приложение. Към 31 март, 2021, trivago разполага с 54 локализирани платформи, свързани към над 5 милиона хотели и алтернативни решения за настаняване в над 190 държави.

За Huawei Petal Search

Petal Search е HMS машина за търсене, която позволява на притежателите на HUAWEI смартфони лесно да намират това, от което се нуждаят – включително новини, видеа, изображения, оферти за пазаруване, полети, местни бизнеси и други, директно от началния екран на устройството.

С Petal Search, HUAWEI поддържа отворена екосистема за търсене и работи за изграждането на унифицирано и пълноценно потребителско изживяване. Компанията се стреми да предостави богати възможности за всички потребители на HMS-базирани мобилни телефони с платформа, която предоставя оперативна ефективност за разработчици и партньори.

За AppGallery

AppGallery е интелигентна и иновативна екосистема, която позволява на разработчиците да създават уникално изживяване за потребителите. Уникалната HMS Core среда позволява приложенията да бъдат интегрирани на различни устройства, предоставяйки повече удобство и по-плавно изживяване – и това е част от глобалната 1 + 8 + N стратегия на Huawei. С AppGallery нашата визия е да направим отворена, иновативна платформа за разпространение на приложения, която да е достъпна за потребителите, и в същото време да защитава стриктно поверителността и сигурността на данните им, докато им предоставя уникално и интелигентно изживяване. AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в световен мащаб, като предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др. Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 560 милиона активни потребители месечно в световен мащаб. От януари до септември 2020 г., броят на изтеглянията от AppGallery достига 384,4 милиарда, а компанията си партнира с 2,3 милиона разработчици от целия свят.

Коментирай