Свободно време

Таро карта за 18 ноември

Днес казвайте само истината

18.11.2021г. / 09 32ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Справедливост. Нещо в живота ни се нуждае от внимание! Дошло е време за решения. Трябва да направим избор и то категоричен. Ако сте посочили тази карта, добре е да използвате днешния ден и да вземете окончателно решение за нещо, което може би до този момент сте отлагали. Възможно е също да ви се наложи да се съобразите с нечие чуждо решение.

Ден за въвеждане на ред в дома, офиса, документите.

Днес казвайте само истината.

Подходящи са практики за лични граници.

Съвет за деня – Четворка пентакли е като котва, като полъх за заземяване и сигурност. Тя като че ли се появява, за да ни зареди с енергия и желание за стабилност, практичност и реализъм. Заземяваща, подсигуряваща спокойствието и уюта карта.

В работата:

Комбинацията може да насочва вниманието ни към финансите и дома, днес е ден в който да им обърнем внимание. Може би има ограничения пред бизнес делата ви. Може да се появят много задачи изневиделица.

За влюбените и семейните:

В любовта, ако сте необвързани може да означава, че вашият човек ще се появи съвсем скоро. За влюбените е „Аха“ момент, в който ще осъзнаят дали искат да продължат отношения или да се разделят. Сключване на брак. Крайни и окончателни решения. В по-негативно проявление тази карта може да означава и развод. Всичко, което се урежда документално и е свързано с избор и взимане на категорична позиция е възможно да получи своето разрешение на този ден.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай