Свободно време

Журналистката Ива Стоянова издаде стихосбирка

Сборникът се казва „Благодаря!“

26.11.2021г. / 07 28ч.
Аз жената
Снимка: "Сиела".

Снимка: "Сиела".

Журналистката Ива Стоянова издаде сборник със стихове, който носи името „Благодаря!“ и вече е в търговската мрежа.

„Пиша от дете, обожавам поезията и се надявам това, което споделям със сърцето си да докосва и вълнува. Вярвам, че човек трябва да бъде благодарен и затова заглавието на книгата е едно от моите стихотворения – Благодаря! “, каза Ива Стоянова.

Стиховете в книгата са свързани с моменти и емоции, които са познати на всеки човек – любов, вина, предателство, щастие, болка, успех. Авторката казва, че книгата всъщност е нейната поезия за живота и се надява всеки читател да открие себе си и свои преживявания в нея.

„Надявам се стиховете ми да дадат споделеност, опора и вдъхновение на онези, които ги прочетат“, допълва Стоянова.

В началото на годината Ива Стоянова издаде друго луксозно лимитирано издание със заглавието „Обичам те“. То беше посветено на съпруга ѝ по повод 50-годишния му юбилей.

„Тази първа моя книга беше само за семейството и приятелите ми. Не беше предназначена за продажба, но пожъна голям успех и това ми даде кураж да споделя стиховете си с по-широка аудитория. Така се появи и новата ми стихосбирка“, разказа Ива Стоянова.

Срещи с авторката за автограф и лично представяне на книгата „Благодаря!“ в София ще започнат през празничния месец декември в книжарници Сиела.

Коментирай