Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Как ще се справи всяка зодия през последния месец от 2021-а година

01.12.2021г. / 15 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Подхождайте към реализацията на замислите си творчески и едновременно с това конструктивно. Проявата на инициатива и предлагането на оригинални решения на сложните казуси ще впечатлят околните и ще ви помогнат да разгърнете лидерските си способности. Ще създадете нови полезни контакти, благодарение на които ще разширите влиянието си. Уважението на околните ще залегне в основата на професионалните ви успехи.

Не преувеличавайте значението на своето участие в екипните проекти. Вместо това се опитайте да обедините колективните интереси и да мотивирате останалите участници за постигането им. Ще се удивите на уменията и упоритостта им.

3 зодии, които никога не молят за помощ

Дева

Преживяванията в последния месец на годината няма да ви разочароват. Ще имате върху какво да мислите и какво да запомните. Като начало изненадите ще са свързани със старите задължения. Както на околните към вас, така и ваши спрямо хората, с които общувате. При това не става дума само за парични дългове, а изобщо, в широк мащаб. Ще получите подходяща компенсация за всяко направено добро и ще разполагате с подходящи условия да се извините за всяка допусната грешка.

Със сигурност няма да натрупате огромни богатства, но занимавайки се с работата, която познавате, ще си осигурите гарантиран приход. Ще стабилизирате позицията си в колектива и ще можете да поставите основите на творчески проекти, с чието изпълнение имате намерение да се заемете следващата година.

Зодии, на които рядко им изневеряват

Везни

Периодът ще е сравнително спокоен. Събитията в по-голямата си част ще са предвидими и ще разполагате с ясно очертани условия за напредък. Стига да сте предприемчиви, готови да поемете отговорност, да формулирате разбираемо идеите и да отстоявате интересите си, ще получите подкрепата, на която се надявате. След като Венера, вашата управителка, премине в ретроградно движение, ще довършите започнати и изоставени занимания, засягащи дома, бита и семейството.

Ще се наложи да отделите време и за оформяне на документи по застраховки, такси, глоби, имоти, данъци. Давайте си сметка за мотивите на хората, които се стремят да спечелят благоразположението ви и не им позволявайте да ви въвличат в интриги, които биха навредили на позициите ви. Ще постигнете оптимално равновесие между физическото и духовното и от вас зависи да го съхраните.

Новата 2022 ще бъде годината на Черния воден тигър

Скорпион

Докато Марс все още е във вашия знак ще разполагате с благоприятни условия за анализ, обмисляне и подреждане на отношенията от всякакъв характер. Не се страхувайте от трудните теми, напротив. Сега е моментът да вземете инициативата в свои ръце, да ги обсъдите, да промените характера на връзките си, ако трябва. Приемете го като начин да проверите самите себе си, да разберете на какво сте способни, да оттренирате търпението и въображението си.

Деловите партньори ще оценят активността, качеството на предложенията и ще ви подкрепят. Съвместната дейност ще се окаже изключително ефективна. Ще се наложи да се мобилизирате максимално, да преценявате внимателно всички „за“ и „против“, да се съобразявате с колективното мнение, да работите така, че всички да получат бонуси и материалният еквивалент няма да закъснее, а проявеното от вас старание ще мотивира останалите участници в екипа.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )