Свободно време

Луксозната марка дрехи Eleventy отвори ексклузивен бутик в България

В есенно-зимната колекция 2021-22 Eleventy демонстрират, че изящество е техният абсолютен минимум

22.12.2021г. / 16 08ч.
Аз жената
Снимки: Преслав Гинов.

Снимки: Преслав Гинов.

На официално бляскаво събитие този уикенд луксозната марка дрехи Eleventy отвори своя първи ексклузивен бутик в България. Синонимът на качеството и стила е в най-добрия зимен и планински хотел в България – Кемпински Гранд Арена Банско.

Сред присъстващите на събитието, мнозина от които дългогодишни приятели и клиенти на MaxSport, можеха да се забележат д-р Радина Денкова и съпругът ѝ Симеон, д-р Калоян Денков и половинката му Дора Керемедчиева, Никол Станкулова, Тодор и Калина Байчеви, Преслава Владимирова от porsche.bg и много други.

Голяма част от гостите на италианската марка, чието начало е поставено в Милано през 2007 г., благодарение на Марко Балдасари и Паоло Зунтин, имаха възможността да се докоснат и да усетят върху себе си част от дрехите и аксесоарите на Eleventy. „Материите са хубави и истински, чудесни са за зимния сезон“, отбеляза Никол Станкулова.

Това е перфектният екип за уикенд в планината, но и за ежедневието“, каза д-р Калоян Денков. Сравнително малко са марките, които залагат повече на усещането за лукс и високо качество, отколкото на големите щампи и помпозност. „При нас стилът и елегантността не се виждат, а се усещат. Eleventy се дистрибутира по целия свят. Целта ни е да предоставим възможността за нов вид ежедневно облекло, което заменя ризата в офиса с тениска или пуловер, направени от най-добрите материи по света“, сподели Винченцо Бова, мениджър на Eleventy.

Домакините от MaxSport отбелязаха, че именно концепцията за интелигентен лукс, който да се усеща, а не да се вижда натрапчиво, е това, което прави марката Eleventy толкова близка до ценностите на MaxSport: „Ние искаме да осигурим емоция, качество и отношение на нашите клиенти. Ето защо днес приветстваме в семейството си именно Eleventy“.

В есенно-зимната колекция 2021-22 Eleventy демонстрират, че изящество е техният абсолютен минимум! Сега модните експерти представят изцяло нова концепция – REFLECTIVE ELEGANCE. Тя съчетава всичко, което модерният, динамичен и спортуващ човек иска да присъства в гардероба му.

Снимки: Преслав Гинов

Коментирай