Свободно време

Таро карти за 2022 за всяка зодия

Каква година ни очаква според картите Таро

07.01.2022г. / 12 17ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

В нумерологичен план 2022-ра година е цифрата 6. Тя се представлява в картите Таро с картата на Любовниците. Това означава, че годината ще е посветена на изборите, които правим и на честността, не само в отношенията и работата, но и в живота ни изобщо. Какво още ни казват картите Таро за новата година, ще разберем в следващите редове за всяка зодия поотделно.

Овен: Четворка мечове

За вас, скъпи Овни, се знае, че е важно да се доказвате винаги и на всяка цена. Но този стрес ви се отразява и именно през 2022-ра ще ви се наложи да намалите темпото. Отърсете се от желанието да сте винаги първи, а се насладете на живота в цялата му красота. През тази година за вас ще важи мотото R&R (rest and recreation), почивка и развлечение. Отдайте се на забавления, наслада и радост. Тази година ще ви донесе поводи за усмивки, отдайте им душата си.

Таро карти за януари 2022

Телец: Шестица пентакли

Тази карта изобразява човек, който е постигнал достатъчно, за да си позволи да дарява и да бъде щедър. Освен с просперитет, този човек е надарен и с добро сърце. Това може да се каже с пълна сила за вас, Телци. Вие сте щедри и през 2022-ра това няма да се промени, а дори може да се задълбочи. Ще сте фокусирани върху мисията си да дарявате и обогатявате средата около вас. Възможно е да сте склонни да дарявате не само средства, но и съвети, съдействие, грижа за близки и приятели. Това ще ви кара да се чувствате добре, в кондиция и хармония. Разбира се, това не означава да забравяте да мислите и за себе си.

Близнаци: Сила

Това е карта за вътрешната сила. Близнаци, за вас това означава, че ще се наложи през годината да замълчавате от време на време, разчитайки именно на вътрешната си сила. Невинаги това ви се получава, защото вие сте бързи и често казвате повече, отколкото е необходимо. 2022-ра ще ви накара да укротите именно този ваш вътрешен устрем, да се успокоите и да мислите повече, преди да говорите. Това ще ви спести излишни проблеми и тревоги. Вътрешната ви сила, която несъмнено притежавате, ще ви помогне да устоите на предизвикателствата и да не изпускате контрола.

Любовен хороскоп за 2022

Рак: Десетка чаши

Десетка чаши е карта, символизираща пълнота, изобилие, любов и взаимност, щастие и сбъднати мечти. Това е чудесна карта, скъпи Раци, но знаете ли какво искате? Ако не сте сигурни в желанията си, то през тази година ще трябва да определите целите и желанията си, за да имате почва под краката си, да сбъдвате начертаното и да се чувствате добре. Не го ли направите, рискувате да попаднете в хаос, от който по-трудно ще излезете. Не се колебайте твърде дълго след взетите решения, а ги отстоявайте. Слушайте сърцето си в личните дела и така ще взимате решенията с лекота.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
rabotim si nistoo povexe posokite moje da se smenyat postoyannoo spokoino jiveem spored denyaa takace vseki den moje da se promenya kakto na nas nie e ydobnoo celuvki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )