Свободно време

Китайски хороскоп за 2022 година

Каква ще е годината за представителите на китайския зодиак

04.02.2022г. / 15 12ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Дракон

Драконът и Тигърът са в неутрални отношения, клонящи по-скоро към градивни. Напредъкът на Дракона през тази година ще се отнася до уреждане на въпроси, изискващи одобрението на официалните и държавни институции. През втората половина от годината приходите му леко ще се повишават, а не е изключено да получи и някакви непредвидени финансови постъпления.

Кои зодии ще имат късмет в годината на Черния воден тигър

Змия

Змията и Тигърът имат различни принципи и трудно могат да стигнат до единомислие. Змията е хитра, гъвкава и ще си направи услуга, ако избягва конфликтните ситуации. Неприятностите, доколкото ги има, ще са свързани предимно със здравето ѝ, така че тя трябва да заложи на превенцията. Особено стриктно трябва да следят за състоянието си хората с хронични оплаквания.

Кон

Конят и Тигърът, макар и различни на външен вид, имат много общи черти на характера. В този смисъл годината ще е благоприятна за Коня. Ако иска да промени работното си място, ще го направи. Ако се стреми да създаде сериозна връзка, ще я има. Ако си е поставил за цел да елиминира конкуренцията, ще „спечели състезанието“ с убедителен резултат.

Кои са най-умните зодии?

Коза (Овца)

Тигърът е по-скоро безразличен към Овцата. Няма да ѝ пречи, но и не би ѝ помогнал. При тези обстоятелства може да се предполага, че предстои една спокойна, дори скучна година, в която Овцата едва ли ще отбележи някакви феноменални успехи. В неин интерес е да спазва правилата, да не прекалява с разходите и да се въздържа от скъпи покупки на движимо и недвижимо имущество.

Коментирай