Свободно време

Китайски хороскоп за 2022 година

Каква ще е годината за представителите на китайския зодиак

04.02.2022г. / 15 12ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Маймуна

Ето кой не бива да привлича вниманието към себе си в годината на Тигъра. Това е Маймуната. Между тях двамата трудно би могло да има тандем и Маймуната няма да сгреши, ако намали темпото и не прекалява нито с претенциите, нито с хитрините си. Не е желателно да предприема радикални промени, свързани с работно място, жилище, брачен партньор, както и да участва в състезания с неясни правила.

Петел

И Петелът като Тигъра притежава лидерски умения, но през тази година не е желателно да привлича вниманието върху себе си. Колкото по-рядко „влиза в светлината на прожекторите“, толкова по-добре. Да не се опитва да налага мнението си, особено на хора, от които зависи социалният и професионалният му статут или са на по-високо ниво в йерархията. Ще си създаде проблеми, с които ще е много трудно да се справи. Не бива да прекалява и с екстремните преживявания, защото съществуват предпоставки за травматизъм.

Как да разберете дали някой ви харесва според зодията му

Куче

Кучето подсъзнателно избягва преките сблъсъци с Тигъра. Същото ще направи и през тази година. Ще продължи да се труди с присъщото си старание, да гради щастието си „камък по камък“, да се грижи за близките и да отстоява позициите си, като при това ще го прави внимателно, предпазливо, наблюдателно, без да засяга ничии интереси. Ще стабилизира позициите и ще повиши благосъстоянието си.

Глиган (Свиня)

Свинята (колкото и това да не си личи от външния ѝ вид) също като Тигъра е рицар и обича широките жестове. Тя принципно е спокойна, толерантна и е съвместима с всички знаци. Точно толкова спокойна ще е и годината за нея. Ще получава нужната помощ от точния човек винаги, когато ѝ се налага. Много е вероятно да се изкачи в служебната йерархия и да заеме влиятелен пост. Ще се радва на безусловната подкрепа на роднините и членовете на семейството. Някои представители на знака ще се прославят, а други ще се сдобият с поколение.

Коментирай